- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 32
-
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
Hayır guns ışığında daha fazla belli oluyor anlamında söyledim tabi bronzlasnca gidiyoraksine benimki de güneş görüp te hafif bronz olunca gidiyor sanki
o zikkim kolaya devam ettikce istersen altindan keseyle keselern hicbi faydasi olmaz.
acilen kolayi azalt hatta birak.
3 gun su icmemek ne demek..biran once su aliskanligi edinmen lazim.
görsellerden dediğin e baktım canım benziyor ama benimki bu kadar koyu renkli değilKeratosis pilaris olabilir misin acaba.bir doktora gitsen.eğer oysa gluteni bırakınca geçiyor.
Herkese merhabalar KK hatunları sizinle bir derdimi daha paylaşmak istiyorum bu da dert mi diyebilirsiniz ama gerçekten büyük bir özgüven problemi yaşıyorum. Mobil olduğum için yazım hataları olabilir kusura bakmayın lütfen.
Malum yaz ayı geliyor ve ben her yaz bu bunalıma giriyorum arkadaşlar hiçbir zaman vücudum dışarıdaki kızlar gibi olmadı bacaklarım pütürlü pütürlü kırmızı noktacıklar var tavuk derisi gibi kolumun üstünde ve kalçamda da var.
Su içme alışkanlığı olan biri değilim kola bağımlısıyim resmen ben 3 gün hiç su içmediğimi bilirim sanırım bu yüzden cildim çok kuru.
Her duşta ipek kese ile keselenirim ,çıkar çıkmaz bebek yağı sürerim ama bu pütürlü görüntüden kurtulamadım gitti ailemde kimse de de yok bu sorun. Benimde tüm vücudumda yok sadece bacak,kalça ve üst kol arkadaşlar vallahi yazın bunlar yüzünden dışarı çıkmak istemiyorum buna bir çözüm bulan ya da bilen var mı
Evet alerji konusunu bende düşündüm, bu hastalığı araştırırken bir çok kişinin buğdayı bırakınca düzeldigini gördümMerhaba.Vücudunu fazlaca nemmelisin.Ve ne kadar zor olsada zararlı gıdalardan uzak dur. cola gibi..su içmen gerekiyor. Kendini alıştır. Elinin altında muhakkak bir şişen olsun. Ve o pürüzler farklı birşeyin haberciside olabilir. Belki çok basit birşeye alerjin vardır. Yine de krem sürmeyi ve arada bir badem yağı sürmeyi ihmal etme. Cilt yenileyici şeyler muhakkak iyi gelecektir...
Kolayı bende bırakmak istiyorum ama hemen olmuyor işte. su yerine kola kahve meyve suyu v.s tüketince suyu aramıyorum bile ama çok kötü bir şey iştebi kere tlım o kola denen zararlı içeceği kesinlikle bırakacaksın eğer güzel sağlıklı görünmek istiyorsan asitli ne varsa uzak duracaksın, günde 2,5-3 lt su içeceksin cildinde kuruluk kalmaz o görüntüler de gider. ama su alışkanlığını mutlaka kazanmalısın, ben yaz kış günde en az 2 lt içmesem yaşayamam nasıl dayanıyorsun?
Canım bende üye olmadan önce buradan öğrenmiştim expigment , acnelyse ve locoid üçlüsünü buradaki bir bayanın anlattığı gibi kullandım sadece 2 ay inan çillerimi şu an yakından bakmayan kimse fark edemiyor. Daha önce de kullandım ama yüzüm yandı kızardı kotu oldu ama buradaki kızın dediği gibi kullanınca çok iyi gelmiştiAlerji testi yaptırmanda fayda var. Benimde bazen cildimi çeşitli nedenlerden dolayı sorunlar basıyor. Nedenlerini keşfedince ve uzak durunca gerçekten insan oh be diyor.Seninde hafif koyu sivilce izleri için soyucu krem varsa önerebileceğin sevinirim.
Bu kızın anlattığı şey bende de var
Bu kadının ne dediğini anlayabilecek biri var mı
Herkese merhabalar KK hatunları sizinle bir derdimi daha paylaşmak istiyorum bu da dert mi diyebilirsiniz ama gerçekten büyük bir özgüven problemi yaşıyorum. Mobil olduğum için yazım hataları olabilir kusura bakmayın lütfen.
Malum yaz ayı geliyor ve ben her yaz bu bunalıma giriyorum arkadaşlar hiçbir zaman vücudum dışarıdaki kızlar gibi olmadı bacaklarım pütürlü pütürlü kırmızı noktacıklar var tavuk derisi gibi kolumun üstünde ve kalçamda da var.
Su içme alışkanlığı olan biri değilim kola bağımlısıyim resmen ben 3 gün hiç su içmediğimi bilirim sanırım bu yüzden cildim çok kuru.
Her duşta ipek kese ile keselenirim ,çıkar çıkmaz bebek yağı sürerim ama bu pütürlü görüntüden kurtulamadım gitti ailemde kimse de de yok bu sorun. Benimde tüm vücudumda yok sadece bacak,kalça ve üst kol arkadaşlar vallahi yazın bunlar yüzünden dışarı çıkmak istemiyorum buna bir çözüm bulan ya da bilen var mı