cilt sorunum yüzünden özgüVen eksikliği

tamam arkadaşlar neden takıyosun vsvs diyo olabilirler ama bu noktalar ileride çok büyük bi cilt rahatsızlığına yok açabilir. bende çok seviyodum kolayı heleki kola sigara uyumu benim için vazgeçilmez bişeydi ama işte bi gün videolarda gezinirken gördüm kola kaynatılırsa nolur? izledim o kadar midem bulandıki bidaha içmeme kararı aldım. iradeli olucaz napalım her şey senin beyninde bitiyo çok mu susadın git su iç meyve suyu iç (zaten günde en az 2 lt su tüketmen şart cildin için) kızarıklar çok kötü olmadanda bi dermatoloğa git

Canım o bahsettiğin hastalıktan bende muzdaribim ve halk arasında"tavuk derisi hastalığı" denir. Malesef Çözümü yok ama yine de onlarla yaşamayı Öğren. Beterin beteri vardır..
Not: google daki resimler gibi değil cildim:)

Merhaba.Vücudunu fazlaca nemlendirmelisin.Ve ne kadar zor olsada zararlı gıdalardan uzak dur. cola gibi..su içmen gerekiyor. Kendini alıştır. Elinin altında muhakkak bir şişen olsun. Ve o pürüzler farklı birşeyin haberciside olabilir. Belki çok basit birşeye alerjin vardır. Yine de krem sürmeyi ve arada bir badem yağı sürmeyi ihmal etme. Cilt yenileyici şeyler muhakkak iyi gelecektir...

bi kere tatlım o kola denen zararlı içeceği kesinlikle bırakacaksın eğer güzel sağlıklı görünmek istiyorsan asitli ne varsa uzak duracaksın, günde 2,5-3 lt su içeceksin cildinde kuruluk kalmaz o görüntüler de gider. ama su alışkanlığını mutlaka kazanmalısın, ben yaz kış günde en az 2 lt içmesem yaşayamam nasıl dayanıyorsun?

Evet alerji konusunu bende düşündüm, bu hastalığı araştırırken bir çok kişinin buğdayı bırakınca düzeldigini gördüm

Kolayı bende bırakmak istiyorum ama hemen olmuyor işte. su yerine kola kahve meyve suyu v.s tüketince suyu aramıyorum bile ama çok kötü bir şey işte

Alerji testi yaptırmanda fayda var. Benimde bazen cildimi çeşitli nedenlerden dolayı sorunlar basıyor. Nedenlerini keşfedince ve uzak durunca gerçekten insan oh be diyor.Seninde hafif koyu sivilce izleri için soyucu krem varsa önerebileceğin sevinirim.

Canım bende üye olmadan önce buradan öğrenmiştim expigment , acnelyse ve locoid üçlüsünü buradaki bir bayanın anlattığı gibi kullandım sadece 2 ay inan çillerimi şu an yakından bakmayan kimse fark edemiyor. Daha önce de kullandım ama yüzüm yandı kızardı kotu oldu ama buradaki kızın dediği gibi kullanınca çok iyi gelmişti

Çok teşekkür ederim vaktini ayırıp yazdığın için bende alacağım. Nasıl uygulanıyor peki? Ve 3 ilacıda satın alayım değil mi? Zahmet olmazsa,nasıl uygulandığı hakkında bilgi verebilir misin?

Bebe yağı sürme bence. Düzenli kese. Bol su. Reklam gibi olcak ama nivea soft :) Benim de cildim pütürlü neler denemedim ki en iyi gelen şey kesinlikle nivea soft. Tatilde herkes sorar cildin ne güzel ne sürüyorsun diye. İçinde jojoba olduğu için en ufak yarayı bereyi de onarıyor parlaklık veriyor.

Bu kadının ne dediğini anlayabilecek biri var mı
Bu kızın anlattığı şey bende de var
4 insandan birinde oluyormuş, genelde herkes çaresiz diyormuş. Ama vatandaş çözümü bulmuş.
2-3 günde bir duşta o bölgeye peeling yapıyormuş. İçinde salicylic acid olan exfoliant krem ile. Bir de sabah akşam mutlaka nemlendiyormuş.

Şu bilgide benden:
Kuru fırçalama diye bişey var duydunuzmu. Hani şu atkılı fırçalarla kan dolaşımının ters yönünde cildi fırçalıyorsunuz, sonra duş alıyorsunuz. Bu çok iyi geliyor diyorlar bu bahsettiğiniz pürüzlere.

bende senin gibi kolasız yaşayamayanlardanım :) zararlı ama her zararlı şey güzel değil mi zaten, bende çok su içmiyordum ama bi haftadır kendime bi su şişesi yaptım şu cam pekmez şişeleri olur ya ondan yanımda taşıyorum gördükçe içesi geliyo insanın. sende öyle yap otururken elinin altına koy gördükçe iç. benim cildim de çok kuru bacaklarında batık olabilir ben düzenli ağda yaptırıyorum 6 senedir aynı abla ama iki aydır batıklar artık can sıkıcı oldu ve abla jilet yap dedi ağda iyice inceltti kıllarımı bacak ve koltuk altına jilet yapıp iki üç gün sonra ağda yapıyorum ki batıklar gitsin kökler temizlensin diye, kese iyi geliyo, bir de ben geçen yaz tüm vücuduma gratiste satılan şu vücut kremimi diyolar ne kuruluktan dolayı dersen verirler ondan kullandım her gün baya iyiydi, tşört giymeye başlayınca tekrar kullanmayı düşünüyorum.

Yorumlari okumadim ama bacagindakiler buyuk ihtimal batik...tek caresi lazer epilasyon..benim bacaklarimda oyleydi lazerden sonra sut gibi oldu...su icmen lazim..baska caren yok...kolayi birak...meyve yemelisin..bende meyve sevmem ama cilt guzelligin icin hergun meyve ye..ozellikle elma...ve ayrica yuzun icin dermatologa git...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…