Sivilceli Ciltler cilt sorunu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Tuba Ufuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
9
4
32
Hanımlar merhaba hayırlı ramazanlar. Benim bir sorunum var size sormak istedim. Benim cildim çok yağlı. Yüzüme elimle dokunduğumda resmen elim yağ oluyor. Çok sivilce çikiyor oynamasam izi yine kalıyor. Yuzunuze uyguladıginiz bir sey var ki boyle bir sorunu olan var mı? Simdiden tesekkurler.

Ben kullandığım ve şiddetle tavsiye ettiğim bir üründen bahsedeceğim.''''Neutrogena Visibly Clear Siyah Nokta Temizleyici Tonik'''' çok fazla sivilce sorunum yok ama ara sıra cıkanlarda benı rahatsız edıyordu denedım ve sıvılcelerı kuruttugunu bızzat gördüm.çok fazla sivilce sorunu yasayan bir arkadasıma tavsiye ettim ve gözle görülür derecede onunkinide azalttı.benım cildim cok kuru cildi kuru olanlar mutlaka toniği kullandıktan sonra nemlendırıcı sursunler. çünkü tonikte kurutuyor. arkadasımın cildi ise cok yağlıydı o nemlendirici kullanmadan kullandı.her iki cilt tipinede oldukcaaaa ! iyi geldı.ben yaklasık 3 yıldır kullanıyorum,hiç bir kötü etkisini görmedim.sivilce sorununuz varsa kesınlıkleee deneyın derım :) fiyatıda gayet uygun indirime denk gelırsenız 8 tl normal fıyatı 14,90 diye hatırlıyorum..

Ben bu izler için baby face beauty cilt bakımına gidiyorum 3. seansım falan baya ilerlemem oldu böylesi daha sağlıklı geldi bir doktor tarafından uygulanan bir sistem.

Bu bakım için seans başı ne kadar ödüyorsun. Bir de nasıl bir uygulama ?
Bende araştırıyorum bu baby face beauty uygulamasını lazer yardımıyla vitamin serumlarını dağıtıyorlar yüz yenileniyor gençleşiyor öğrenebildiğim kadarıyla fiyatını bende merak ediyorum

Slm kızlar benimde şöyle bi sıkıntım var yaşım 32 ve yüzümde sivilce izleri var geçmesi için bişeyler kullanan varmı acaba

X