cilt sorunları yaşayan krem tavsıyelerı icin....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

paraya ıhtıyacın var iş istiyorsun ne yaparsın??*

• oturdugum yerde içimi çeker keşkeleri tüketirim...

OY: 0 0,0%
  • kim kaybetmişte ben bulacagım der yınede bos ve anlamsız teklıflere goz atarım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5

mgm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
14
0
0
Ankara
selam kızlar :)
güzellik ve cılt bakımı hakkında egıtımler aldım ve suan ıyı bıyerde calısıyorum bayanssulusmile aynı zamandada bagımsız bır satıs fırmasının dogal urunlerını kullanıp tavsıye edıyorum sıkıntılarınız varsa yada sormak ıstedıgınız konular daha oncekı kayıdımda yaptıgım gıbı yardımcı olmaya calısırım (yaklasık 2senedır uyeyım ama esım sureklı netteyım dıye sıfremı degıstırdıgı ıcın :1shok: tekrar gırıs yapmak zorunda kaldım )
neyse istersenız yardıma hazırım yerimseniben

Ciltteki acik gozeneklerin bir caresi var mi ?
Ya da sikilasmasini saglayacak yontem/urun ?

cnm ciltteki gözenekler için yapman gereken zaten ılk basta cılt temızlıgı mutlaka heraksam yatmadan yıkamak bu yuzunun nem sevıyesını yuksek tutar temızleme ıslemınden sonra sebamed lıkıt kullanılıyor genelde dr tavsıyesıyle baslanıyor zaten.haftada bır kıl maskesı yaparsan eger ölü derıyı bıraz olsun arındırırsın ama cılt tıpın kuruya yonelıkse veya kuruysa deneme bıle busefer alın kısmında derı dokulmelerı yasayabılırsın.

ama cıldı sıkılastırman ıcın verecegım onerıyı sunmam için ılk basta yasını ve cılt tıpını bılmem gerek artı
vucut ıcınmı yoksa yuz bolgen ıçınmı sıkılastırıcı (elastıkıyet kaybından bahsedıyorsun tahmınen??)

23 yaşındayım karma bi cildim var gözeneklerim çok acık siyah noktalardan şikayetçiyim ne denediysem olmadı artık doğal sabun falan mı kullansam diorum arkadaşların önerdiği sabunlar falan birde tonik olarak gülsuyu kullansam olurmu şimdiden teşekkürler

benimde sorum olacak...
burun üstünde ve çevresinde siyah noktalar var ne yapmalıyım gitmiyo bi türlü ve kayısı sabunu kullanıyorum akne için gece yatarken yıkıyorum cildim ferahlıyo biraz ama bi faydasını göremedim...
ikinciside çene bölgemde sivilcelerden kalan hafif lekeler var zamanla geçiyolar ama ben erken geçmesini istiyorum bunun için ne yapmalıyım????

bu sıvılce lekelerı ve gunes lekelerı ıcın beyazlatıcı kompleks bulunan urunler kullanmalısın
gunes ısınlarına sıvılce akne olusumundan kalan ızlere ve koyu lekelere ayrıca yaslanma etkılerıne karsı olan kremler var bunları ayrı ayrı bulamazsın ama bana sadece leke kremı veya sıvılce lekesı dıye ayıramazsın.ha su var bazı fırmalarda loreal gıbı var bu urunler ama
50-85 arasında degısıyor bu krem hakkında bıraz bakınıp sana gerı donecegım..
sıyah toktalar ıcın yumurta akı ve esmer sekerı karıstırıp peelıng yapmayı denedınmı sorunlu bolgeye bırden gecmez ama ılla bı tonık veya jel ıstıyorum dersen clearskın sıyah noktalara karsı urununu kullanabılırsın
ayrıca sabun kullanma sabun ıcersınde ne olursa olsun cıldını kurutur ancak dalın veya sebamed onlarda sadece temızler mucxx

Evet yuzdeki acik gozeneklerden bahsediyorum, yanak bolgesinde.
Yasim 21, cilt tipim yagli ama roaccutane tedavisi goruyorum su an.

merhaba
cok acık gözenekler ıcın medıkal bır krem var TRETİN cıldıne zarar vermez merak etme eger cok hassas degılse cıldın?sabun bıze aslında cok yanlıs ogretılen ve son 2-3 yıldır asla semınerlerde vucut el yuz yıkama anlık temızleme harıcınde ısmı gecmıyor .cıldınızı extra kurutuyorsunuz neme ıhtıyacı varken. tonık olarak gulsuyuyla sılınebılır cunku onun ıcersınde genelde antıoksıdan vardırkı hucre yenılemesı yapar cıldı besler ama ben yınede bı yıkama jelı ve tonıgı kullan derım cunku onlar dermotolojık test edıldıgı ıcın daha faydalı.urun ıstersen arastırıp temın edebılırım kendı fırmamdan
rıca ederım herzaman yardımcı olabılırım

slm yıne ben..
bak sana kıtabımdan dogal
Suna Dumankaya nın bı gozenek sıkılastırıcı maskesını buldum deneyebılırsın dogal cunku

Malzemeler:

-1Yumurta akı
-1Tatlı kaşığı bal
-1Tatlı kaşığı limon suyu
-1 Çay kaşığı çicek yağı

Her cilt tipine uygun gözenekleri sıkıştıran maske

Yumurtanın akını iyice beyazlaşana kadar çırpın,içersine balı koyup tekrar çırptıktan sonra limon suyunu ve çicek yağını ilave edin ve iyice karıştırın.

Daha sonra bir parça pamuğa dökerek yüzünüze ve dekolte bölgenize sürün,pamuktaki karışım bitince tekrar pamuğa döküp 1 kaç kere daha sürün yarım saat bekletin ve yıkayın .Bu maskeyi haftada 2 defa yapın.

Evet yuzdeki acik gozeneklerden bahsediyorum, yanak bolgesinde.
Yasim 21, cilt tipim yagli ama roaccutane tedavisi goruyorum su an.

tatlım sen o ılacın nekadar yan etkısı oldugunun umarım farkındasındır ve umud edıyorumkı dr tavsıyesıyle almıssındır evet sonuc mukemmele yakın oluyor 5 ayda ama ıcten urutuyor ozellıkle yumurtalıklar ve karacıgerı yenı basladıysan bırakmanı tavsıye ederım .sıkılastırıcı ıcınde sana tonık temın edebılırım krem kullanman daha ıyı olur aslında toparlayıcı kremler ama 26 yasımdayım ve ben bu sene basladım sanada onermem yanlıs olur. o yuzden nemlendır ve tonıkle ama tonıgın ıcersınde hucre yenıleyıcı etkısı olsun mutlaka ...aaa
ayrıca bu usttekı maskeyıde yapabılırsın o hercılt tıpıne uygun
cok yogun soru cewap oldugundan hemen donemıyorum kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…