- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
Yağların özelliklerini yazayımda kafanız daha rahat etsin
Biberiye Yağı: Ciltte derinlemesine temizlik sağlar ve mikrop kırıcı özelliğe sahiptir.
Buğday Yağı: Yıpranmış ciltleri besleyici özelliği vardır. E vitamini yönünden oldukça zenginolmakla beraber D vitamini, A vitamini, protein ve mineraller içerir.
Limon Yağı: Yağlı cilde sahip olanlar sivilcelerin ve siyah noktaların tedavisinde kullanabilirler. Hassas cilde sahip olanlar seyrelterek kullanmalıdırlar.
Kayısı Çekirdeği Yağı: Tüm cilt tipleri için uygundur. Sivilcelerin tedavisinde ve cilt temizliğinde kullanılır. A vitamini ve mineraller yönünden zengindir. NOT:Kayısı yağı cilt için kullanılmaz. Cilt için kullanılacak yağ kayısı çekirdeği
Kızlar Cuma günü eve giderken aktara kıza teşekkür için uğradım çok faydasını gördüm önerinin dedim oda belli oluyor zaten dedi.Sen bunlarıda kat içine karışımının çok daha faydasını göreceksin dedi aşağıdaki yağlarıda ekledim diğer karışıma cildin daha iyi beslenir hem dedi bende inandığım için aldım ve salyangoz ve buğday özlü sabun verdi bununla yüzünü yıka dedi sabah akşam markasını yarın yazarım size krem renkli bir kibrit kutusu gibi kabu var.viche kullanıyordum şimdi verdiği sabunla yıkıyorum sizinde bilginiz olsun diye yazıyorum.3 gündür yıkıyorum yüzüm kadifemsi oluyor kuruladıktan sonra. ama çok kurumasını bekletmeden yüzünüze uygun nemlendiricinizi sürün sabunu kullunacaksanız eğer.
Gül Yağı: Her tür cilt tipi için uygundur. Nemlendirici olarak kullanılabilir. Yumuşatıcı ve rahatlatıcı etkiye sahiptir
Avokado Yağı : Kuru ve pul pul olmuş ciltler için birebirdir. A vitamini, B vitamini, E vitamini ve D vitamini içerir.
Eminim hepimiz bahara parlak güzel bir ciltle merhaba diyeceğiz
Gül yağı çok pahalı bir yağdır. Aldığın yağın gerçek gül yağı olduğundan emin misin canım?