Benim yüzümde strese bağlı sivilceler çıkmıştı.ayrıca siyah noktalarımda oluşmuştu.sivilce izleri de kaldı ayrıca.bende clinique nin yüz temizleme setini aldım,yıkama jeli,tonik ,yüz bakım kremi ve güneş korumalı gündüz kremi.bunun yanında da, 2 -3 gün aralıklarla naturel herbal skin mask kullanıyorum .ayrıca saf gül sabunu kullanıyorum.banyodan sonrada niveanın peelingiyle yüzümü ovalayarak yıkıyorum.2 haftadır.sivilcelerim tamamen geçti.yüzüm parlıyor ,kadife gibi yumuşacık ve izlerde geçmeye başladı.hatta bugün beni kaç gündür görmeyenler ne kadar güzelleşmişsiniz dediler.en etkili olduğunu düşündüğüm şey yüz maskesi ve clinique ürünlerini düzenli kullanmam sanırım.
bu kullandığım yüz maskesi içinde yağ karışımları olan bir kil maskesi.içeriği de şu şekilde:
Natural Herbal SKIN Mask
Yüzde yüz Natural Doğal Cilt Maskesi
Faydaları :Cilt lekelerini ve siyah noktaları giderir. Sivilceleri kurutur, doğum sonrası olan çatlakları azaltır. Cildi besler, ciltteki kırışıklıkları azaltır. Kılcal damarlardaki kan devrini hızlandırır. Cildin yağ dengesini ayarlar, Hoş kokusu sayesinde aroma terapi sağlar.
İçindekiler :Melisa yağı,Havuç yağı,Kayısı yağı,Limon yağı,Papatya yağı,Defen Özsuyu ve Kil
Kullanışı : Temiz cilde maskeden bir miktar alınıp istenilen bölgeye sürülür.Kuruması beklenir.Kuruduktan sonra ılık su ile yıkanılır. Doğum sonrası çatlaklar için 1-2 saat kalmalıdır.
Natural Herbal Cilt Maskesi doğal kil ve bitkisel yağların karışımından yapılmıştır.