Cilt Bakımı Ürünleri Cilt sıkılaştırıcı, leke giderici kesin bitkisel yağ önerisi...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
sen kullanmaya başladın bu yağ karışımı ve maskeyi memnıunsun yani. bende artık alayım. konuyu açana arkadaş bi var bi yok. ne marka aldın. benim cildim çok hassas olduğu için bir türlü cesaret edememiştim almaya ama artık alayım diyorum.tavsiye ediyosunu yani

ben aldım gittigim aktarda o markalar yoktu markanın önemli olduunu düşünmüorm kaliteli olduuna inandıın bi markadan alrsn bi kez kullandım faydalı deil die bi yorum yapamam denemekten zarar gelmz die dşünüorm

Kızlar baya konu yazılmış topluca cevap vereyim

Bir buçuk ay oldu nerdeyse ve her akşam kullanıyorum yağ karışımımı.Yüzümü önce mutlaka temizliyorum yapmadan önce genelde uyumadan önce yapıyorum o şekilde uyuyorum.Haftada iki kez buhara tutup yapmaya özen gösteriyorum gözenekler açılınca sürüyorum o şekilde uyuyorum.Sabunu sabah akşam mutlaka yüzümü yıkıyorum.Maskeyi haftada iki kez yapıyorum genelde pazartesi ve cuma günleri yapıyorum. Sonuçtan memnun olmamak elde değil yapın zaten farkı görecekseniz çıkan sivilcelerinizin hemen iyileştiğini bunları fark edecekseniz hiç dokunmayan sivilceye 2 gün içinde geçecek kendiliğinden.Yüz renginizde açılma ve sıkılaşma meydana gelecek sabahları aydınlık bir yüzle uyunacaksınız :) deneyin görün başka ne deyim mucize birşey.Yüzü hassa olanlar sadece biberiye ve limon yağını az koysunlar o kadar ben bütün şişeleri bir şişeye boşaltım karışımımı o şekilde yaptım.

Resim eklerim tekrar

daha ne kadar net olabilir

Eklentiler

• $cats.jpg
    176,1 KB · Görüntüleme: 1.029
  • $cats.jpg
    139,6 KB · Görüntüleme: 972
Son düzenleme:
Evet sordum özellikle biberiye ve limon yağı çillenme ve lekenlenme oluşumunu önlemek için kullanıyor karışımın içinde renkleri açıyor.
Bayanlar karışım kimyasal değil bişey değil hepsi doğal yağlar biraz mantıklı düşünmek lazım :) iki gün bakım yapıp sonra ik iay bakım yapılmazsa bir mucuzi beklemeyin hiçbir bakımdan.

Düzenli olarak kullanmalısınız havalar ısınmadan lekeleriniz çoğalmadan iyi günler...

Merhaba sevgili haziran08..

Özelden sormuştum sorumu,cevapladığın için teşekkürler..
Bugün yarın yağları temin edeceğim..Biberiye yağı elimde mevcut,geriye kalanları da temin edip,bahsettiğin şekilde uygulayacağım..

Buradan da belirteyim ben..Ben sivilce,çil yada çukur problemi yaşamıyorum..Cildim gayet bakımlı ve sorunsuz diyebilirim..Sadece sorunum sir ağda sonrası lekelenmeler..Dudak sütü ve çene kısmında,yanlış sir uygulanması oluşan kahverengimsi lekeler..

Konu zaten bitkisel olduğu için ilgimi çekti ve kimyasal olmadığı için herhangi bir yan etkisi olmayacağını biliyorum..Bu bitkisel yağları çok araştırdım ve kullanılan kozmetik ürünlerden kat be kat zararsız olduğundan(kullanma talimatları yada miktarları iyi bilindiği taktirde) eminim..

Tekrardan teşekkürler soruma dönüş yaptın için..
Sevgiler..

Son düzenleme:
haziran08 özeldende sormuştum burdanda sorayım.bu yagların kullandıgınız süreçte etkili oldugu muhakkak ancak ara verildiginde cilt eski haline dönüyormu bunu denednizmi.ben daha önce hodan yagı kullandım gece hangi yagı sürüp yatsanız hücreler emiyor şişme yapıyor o çukurcuklar dümdüz oluyordu ama diyelimki üç gün kullanmıyorum eski haline dönüyordu yani bakım yaptıgımız süreçte cilt düzgün ara verince aynı cilt tedavi edici özellik yoktu bu yaglardada bu söz konusumu

Bakım ne tür olursa olsun bıraktığın zaman tabiki yeniler kendini mantıken.Çok uzun ara vermezsin düzelince sonra haftalık halinde sürersin atıyorum bakımını tamamen kesmezsin.Ben bırakmadığım için kullanmayı ve bırakmayacağım için bilmiyorum kullanmayınca ne olur.

benim cildim kuru bende sivilce ve güneş lekeleri için kullanmak isterim
sadece kayısı çekirdeği yağı, biberiye ve buğday yağımı kullanayım

Son düzenleme:
Merhaba.

Ben evvelsi gün yapğlarımı tamamladım..Bulunduğum yerde,sadece önerdiğiniz maskeyi bulamadım..Daha sonra netten temin edeceğim zannedersem..

Yağlara gelince..Hepsinden eşit miktarlarda ağzı kapaklı bir şişeye aldım,çalkaladım.Hepsini birden bir şişeye boşaltmadım ki bu deneme aşamasını geçirmek istedim..İki gündür temizlenmiş,hatta buhara tutularak gözenekleri açılmış yüzüme yağları uyguladım..

Yanma yada tahriş söz konusu değil..Sadece biraz geç emiliyor cilt tarafından.Sürdükten sonra bir süre beklemeniz gerekecek gibi..

Sabah kalktığımda ise, ilk iş ayna karşısına geçmek oldu..Evet daha çok erken ama şunu belirtebilirim ki,yüzüm ışıl ışıl ve pamuk gibiydi..Sorunum çil yada çukurlar olmamasına rağmen(sorun sir ağda lekeleri) yüzüm bana daha bakımlı geldi..İlaveten elinizle yüzünüze ellediğinizde gayet yumuşak ve kadifemsi bir deri ile karşılaşıyorsunuz..

İki günlük bu yağ küründen deneyimlerim bu kadar..Kür kullanımında bir gün yapıp ikinci yapmayanlardan değilimdir..Başladığım taktirde hemen hemen hergün uygulayan bir yapım vardır..Ben bu yağ karışımlarının sorunlu ciltlere iyi geleceği kanısındayım..Bu konuyu açarak bizlere bu bilgiyi verev haziran08 arkadaşımıza sonsuz teşekkürler..

Çok sevindim sanada iyi gelmesine uyanınca insan daha bir başka geliyor sabah aynada kendisine ev banada öyle oluyor şuan dokunuyorum mesela bebek gibi hiç yüzüm öyle olmamıştı.ben şimdi kremlerimin içinede koyuyorum yağlardan gündüz kremlerimimi sürdüğündede besleniyor yüzüm.Ben çok memnunum yüzüm çok değişti iki ay olacak nerdeyse kullanalı.Bende bana bu ürünü öneren aktardaki kıza teşekkür ederim sağolsun onun sayesinde yüzüm düzeldi sizlerinde kullanmasını öneririm bu yağlar çok iyi geliyor cilde kullanın bayanlar önerin çevrenize

2 senedir geçiremediğim akne izlerim var....çoooook ürün kullandım çoooook para harcadım ama geçmediler.... bunu denicem inşallah banada fayda eder....bir geçerse çoooook dua edicem sana....kurtulamadım AKNE İZLERİMDEN ....BİRKAÇ GÜN İÇİNDE ALIP DENİCEM .....

Buğday yağı
kayısı çekirdeği yağı
biberiye yağı
limon yağı
avakado yağı.........

Bunları karıştıracağız dimi......:81::81:

Biberiye Yağı: Ciltte derinlemesine temizlik sağlar ve mikrop kırıcı özelliğe sahiptir.
Buğday Yağı: Yıpranmış ciltleri besleyici özelliği vardır. E vitamini yönünden oldukça zenginolmakla beraber D vitamini, A vitamini, protein ve mineraller içerir.
Limon Yağı: Yağlı cilde sahip olanlar sivilcelerin ve siyah noktaların tedavisinde kullanabilirler. Hassas cilde sahip olanlar seyrelterek kullanmalıdırlar.
Kayısı Çekirdeği Yağı: Tüm cilt tipleri için uygundur. Sivilcelerin tedavisinde ve cilt temizliğinde kullanılır. A vitamini ve mineraller yönünden zengindir. NOT:Kayısı yağı cilt için kullanılmaz. Cilt için kullanılacak yağ kayısı çekirdeği
Gül Yağı: Her tür cilt tipi için uygundur. Nemlendirici olarak kullanılabilir. Yumuşatıcı ve rahatlatıcı etkiye sahiptir
Avokado Yağı : Kuru ve pul pul olmuş ciltler için birebirdir. A vitamini, B vitamini, E vitamini ve D vitamini içerir.

ben avakado koymadım 4 çeşit degilmiydi bugday kayısı çekirdegi limon birde biberiye koydum

bütün yağları aldım şimdi hepsini şişeye koyup karıştırcam.....inşallah fayda ederr

2 günde bir kil maskesi yapıyorum ben cok değil 1haftada oldu daha başlayalı.hep akşamları yaptım, sonrasnda menekşe yağıyla masaj yapıyorum yüzüme uyumadan. 2.kullanımda cilt tonumun acıldıuğını gördüm daha güzel geldi sanki cildim. biraz kil maskesi ve menekşe yağı denicem,olmazsa haziran08 in yönteminden uygulamayı düşünüyorum. teşekkürler paylaşımınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…