Evet sordum özellikle biberiye ve limon yağı çillenme ve lekenlenme oluşumunu önlemek için kullanıyor karışımın içinde renkleri açıyor.
Bayanlar karışım kimyasal değil bişey değil hepsi doğal yağlar biraz mantıklı düşünmek lazım :) iki gün bakım yapıp sonra ik iay bakım yapılmazsa bir mucuzi beklemeyin hiçbir bakımdan.
Düzenli olarak kullanmalısınız havalar ısınmadan lekeleriniz çoğalmadan iyi günler...
haziran08 özeldende sormuştum burdanda sorayım.bu yagların kullandıgınız süreçte etkili oldugu muhakkak ancak ara verildiginde cilt eski haline dönüyormu bunu denednizmi.ben daha önce hodan yagı kullandım gece hangi yagı sürüp yatsanız hücreler emiyor şişme yapıyor o çukurcuklar dümdüz oluyordu ama diyelimki üç gün kullanmıyorum eski haline dönüyordu yani bakım yaptıgımız süreçte cilt düzgün ara verince aynı cilt tedavi edici özellik yoktu bu yaglardada bu söz konusumu
Merhaba.
Ben evvelsi gün yapğlarımı tamamladım..Bulunduğum yerde,sadece önerdiğiniz maskeyi bulamadım..Daha sonra netten temin edeceğim zannedersem..
Yağlara gelince..Hepsinden eşit miktarlarda ağzı kapaklı bir şişeye aldım,çalkaladım.Hepsini birden bir şişeye boşaltmadım ki bu deneme aşamasını geçirmek istedim..İki gündür temizlenmiş,hatta buhara tutularak gözenekleri açılmış yüzüme yağları uyguladım..
Yanma yada tahriş söz konusu değil..Sadece biraz geç emiliyor cilt tarafından.Sürdükten sonra bir süre beklemeniz gerekecek gibi..
Sabah kalktığımda ise, ilk iş ayna karşısına geçmek oldu..Evet daha çok erken ama şunu belirtebilirim ki,yüzüm ışıl ışıl ve pamuk gibiydi..Sorunum çil yada çukurlar olmamasına rağmen(sorun sir ağda lekeleri) yüzüm bana daha bakımlı geldi..İlaveten elinizle yüzünüze ellediğinizde gayet yumuşak ve kadifemsi bir deri ile karşılaşıyorsunuz..
İki günlük bu yağ küründen deneyimlerim bu kadar..Kür kullanımında bir gün yapıp ikinci yapmayanlardan değilimdir..Başladığım taktirde hemen hemen hergün uygulayan bir yapım vardır..Ben bu yağ karışımlarının sorunlu ciltlere iyi geleceği kanısındayım..Bu konuyu açarak bizlere bu bilgiyi verev haziran08 arkadaşımıza sonsuz teşekkürler..
kil maskesi yapın kızlar hem sıkılastırıo hemde akneleri ortadanKaldırıo