• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Cilt sıkılaştıran losyon

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

emotionum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
286
1
96
İzmir
bir adet siyah turp rendeleyip yarım fincan susam yağı ile karıştırın. kavonozda saklanabilir. sabah akşam cilde pamuk ile sürülür
:enbuyukkk:

Deneriz bunuda deneriz nasılsa denemediim şey kalmadı
cildim sebze meyve reyonuna döndüsırnaşık şey

canim pazardan bulabilirsin pazar olmasa bile alis veris yerlerinde vardir mutlaka:icecream:

evet arkaşlar siyah turp olacak pazarlarda var ben yarın alıp hemen deneyeceğim sonuçlarını sizlerle paylaşırım

Kızlar cilt sıkılaşması için fındık yağı kullanabılırsınız etkısını arttırmak için gevşek bölgelere sürüp öyle spor yapın.etkısını gorenler var.

canım yüzede sürebilirmiyiz fındık yağını peki ? doğal fındık yağını nerden bulabilirim ki gerçekten doğal olduğuna inandığım fındık yağını yani? fındık yağını yiyerek tüketmekte çok faydalı aslında hem cildi hem de sağlık açısından o yüzden sürerek uygularsak da faydası olur gibime geliyor gerçekten..

Aktarlardan alabılırsınız.Yüze pek yağ kullanmıyorum cildın emmesı ıcın ciltten su emılımı oluyor cıldın nemını yok edıyor.Yüz için karaüzüm çekirdegi yada kayısı çekırdegı kıremı guzel.üzümcekırdegı kullanan 70 yasında çinli bır bayan televızyona cıkmıstıda cıldı resmen kasnağa geçmış gıbıydı kızlar.Kırışıktan eser yok

Back