merhaba
bende idael sabun ve kremini kullanıyorum.geçen sene kullanmıştım.çok memnun kalmıştım.gece yatamadan sabunuyla yıkıyorsunuz yüzünüzü kremini sürüp yatıyorsunuz.sivilce ve izlerine çok iyi geliyor.yalnız tek kötü tarafı var bunları sürekli kullanmak gerekiyor.bıraktığınız zaman sivilceler tekrar oluşuyor.ben artık buna bile razı oldum.yeterki sivilcelerim ve izleri geçsin.sabun ve kremi 7 ytlye almıştım.1 seneye yakın kullandım.
bunlardan sadece birinimi 10 gün boyunca yapacağız herhangi bir yan etkisi varmı teşekürlerAşağıdaki formülü her gün olmak kaydıyla on gün boyunca denerseniz, cildinizdeki değişimi göreceksiniz. Yalnız hazırladığınız karışımı taze olarak kullanın. Ertesi güne saklamayın.
Eşit miktarlarda limon suyu ve balı karıştırarak yüzünüze ve tüm vücudunuza sürün. 15 dakika sonra duş alın. Eşit miktarlarda limon ve salatalık suyunu karıştırarak yüzünüze ve tüm vücudunuza sürün. 15 dakika sonra duş alın. Eğer cildiniz kuruysa, bal ve limon suyunu deneyin.Limon ve bal doğal beyazlatıcıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?