• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt renginizi açmak isteyenler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bende limon diye duydum 1 limonu dörde bölüp 1 parçasını yüzüme sürüyorum herhangi bi zararı yok sadece ilk an birazcık yakıyo daha yeni başladım ama değişme var denerseniz gözlerinize kaçırmamaya dikkat edin...

iide rengi açtık dielim eski haline tekrar dönmezmi ten rengi sonuçta genetik bişi istediğin kadar değiştir yine eski haline gelir ilk defa duyuyorum cilt renginin açıldığını gerçi bi ünlü açmıştı rengini ama güneşe çıkamıodu öle bişe warsa ne ala sür bembeyaz olsun cildin de bu kaç ton açar ki cildi sadece lekelerimi yok eder çok mu soru sordum ki

selin valla ben biyolojiye çok meraklıyım özellikle genetik.bence üst derinin tonunu açar ama onlar yenilenmeye başlayınca tabiki kendi ten rengin ortaya çıkar.saç boyası gibi bence :) saç uzadıkça dipler yine aynı renk çıkıyor... ama limonun bir zararı yok. sivilceyede iyi geliyor asitli olması bide c vitamini cilt çok yararlı. koyulaştıkça sür tamamdır ;)

Aşağıdaki formülü her gün olmak kaydıyla on gün boyunca denerseniz, cildinizdeki değişimi göreceksiniz. Yalnız hazırladığınız karışımı taze olarak kullanın. Ertesi güne saklamayın.

Eşit miktarlarda limon suyu ve balı karıştırarak yüzünüze ve tüm vücudunuza sürün. 15 dakika sonra duş alın. Eşit miktarlarda limon ve salatalık suyunu karıştırarak yüzünüze ve tüm vücudunuza sürün. 15 dakika sonra duş alın. Eğer cildiniz kuruysa, bal ve limon suyunu deneyin.Limon ve bal doğal beyazlatıcıdır.

merhaba
bende idael sabun ve kremini kullanıyorum.geçen sene kullanmıştım.çok memnun kalmıştım.gece yatamadan sabunuyla yıkıyorsunuz yüzünüzü kremini sürüp yatıyorsunuz.sivilce ve izlerine çok iyi geliyor.yalnız tek kötü tarafı var bunları sürekli kullanmak gerekiyor.bıraktığınız zaman sivilceler tekrar oluşuyor.ben artık buna bile razı oldum.yeterki sivilcelerim ve izleri geçsin.sabun ve kremi 7 ytlye almıştım.1 seneye yakın kullandım.

slmlar
banada ideal kremi önerdiler .yüzümde sivilce lekeleri var .kullanıp kullanmamak arsında kaldım .ve nerelerde bulabilirim kremi

merhaba
bende idael sabun ve kremini kullanıyorum.geçen sene kullanmıştım.çok memnun kalmıştım.gece yatamadan sabunuyla yıkıyorsunuz yüzünüzü kremini sürüp yatıyorsunuz.sivilce ve izlerine çok iyi geliyor.yalnız tek kötü tarafı var bunları sürekli kullanmak gerekiyor.bıraktığınız zaman sivilceler tekrar oluşuyor.ben artık buna bile razı oldum.yeterki sivilcelerim ve izleri geçsin.sabun ve kremi 7 ytlye almıştım.1 seneye yakın kullandım.

canmm bu ılacın ıcerıgı ve ne tur etkısı oldugunu acıklarmısın ayrıca ne kadar surede etkı etmeye baslar kullanmaya baslasak ne kadar sure sonra yararını gormeye baslarız tesekkurler:uhm:

Aşağıdaki formülü her gün olmak kaydıyla on gün boyunca denerseniz, cildinizdeki değişimi göreceksiniz. Yalnız hazırladığınız karışımı taze olarak kullanın. Ertesi güne saklamayın.

Eşit miktarlarda limon suyu ve balı karıştırarak yüzünüze ve tüm vücudunuza sürün. 15 dakika sonra duş alın. Eşit miktarlarda limon ve salatalık suyunu karıştırarak yüzünüze ve tüm vücudunuza sürün. 15 dakika sonra duş alın. Eğer cildiniz kuruysa, bal ve limon suyunu deneyin.Limon ve bal doğal beyazlatıcıdır.
bunlardan sadece birinimi 10 gün boyunca yapacağız herhangi bir yan etkisi varmı teşekürler

merhaba ideal krem ve sabun ilaç değil.içeriğini bilmiyorum kremin içinden çıkan kağıdı attım.
kremin rengi gerçekten krem renginde ve katı.bizim diğer kullandığımız kremler gibi değil.o yüzden çok uzun süre gidiyor.

kullanmaya başladıktan sonra 15-20 gün içinde etkisini göstermeye başlıyor.sadece geceleri kullanıyorsunuz zaten.sabunla yıkayıp kremi sürüyorsunuz.

ben geçen sene batmandan almıştım.ama internettede satışını yapan yerler var.tabi fiyatları daha pahalı
ama bence değer.ben bırakmıştım.geri başladım.tavsiye ederim

kızlar ideal kremi benim erkek kardeşim kullandı gerçektende beyazlatıyor.kremi gece süreceksiniz hiç güneş görmemesi gerekiyor.O sırada bizde Batmandaydık orda kullanmıştı.yanlış bilmiyorsam bu krem zaten yurt dışından geliyor hani avrupa falan değil iran ırak suriye üçünden biri.zararı yoktur herhalde benim teyzemde kullanıyordu kardeşimde ondan görmüştü doğuda birçok bayan kullanıyor bunu .

arkadaslar lutfen bırı bana acıklasın heralde cılt rengını acan bır krem sıvılce izlerınıde hafıfletr yanı yanlısmı dusunuyorum cunku rengı acıyor tum tonlarda acılma olacaktır dıye dusunuyorum sevgıler

Back
X