- 5 Nisan 2021
- 48
- 21
- 30
- Konu Sahibi blackswan9
Kızlar Rüşur Taşı diye bir şeyle tanıştım mucize resmen. İranlı kadınların pürüzsüz tenlerinin güzellik sırrıymış resmen. 6 ila 12 lira arası bir fiyatı var kutudan 6 tane çıkıyor ve aktarlarda da internette de bulursunuz. Bu doğal bir taş ve üzerinde bir mühür oluyor, mühür olmayanlar sahte oluyormuş aman dikkat bebekler. Bu taşı elinizde ufalayıp peeling olarak istediğiniz bölgenizde kullanın. Taş tebeşirden de yumuşak bir yoğunlukta ve pet şişe kapağı büyüklüğünde. Ben yüzümdeki ton eşitsizliği ve kararmalar için kullanıyorum 2-3 aydır. Göz altımda yağ kesecikleri vardı çakma makyaj malzemesi kullandığım için oluşmuştu, bunları %70 oranında geçirdi, yüzümdeki pis görüntüye sebep olan siyahımsı bölgeler tamamen gitti çok şükür. Kararmaları çok güzel açıyor denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. İnternetteki yorumlarda herkes çok memnun kalmış. Bacaktaki batıklar. pürüzler için de kullananları gördüm. Zaten uyguladığınız anda toz yüzünüzü beyaza çeviriveriyor. Zamanla o etki kalıcı oluyor. Peeling olarak uygulayıp 2 dakika bekleyip yıkayın sonra nemlendiriciyle taş kullandığınız bölgeyi nemlendirin mutlaka