- 9 Haziran 2011
- 120
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fotolara baktım da benim makyaj yapılmış cildim senin makyaj yapılmış cildinden daha güzel duruyor... cilt güzelliğini anlatabilmek için makyajsız bir cilt göstermek gerekiyor bence.
lekelerinden sivilcelerinden dertli olan arkadaşlar: size 1 ayda mucize etki edecek tek şey sinoptaki eczacı mustafa beyin hazırladığı karışımdır... bana dua edersiniz...
sinoplu eczacı mustafa beyden siperişimi yaptım...lekelerim için sadece bundan ümitliyim ve onca kullanan var evet uzun ve zorlu bi süreç yaratsada temiz ve lekesiz duru bir cilde sahip olan çok olmuşş..bence bu daha denemeye değer ..bayram geçsin başlıcam tedaviyi yarıda kesmek istememm
sinoptaki eczacıdan aldığınız ürün nedir? nasıl bişey? benimde kızımın yüzü sivilceli ve çok dert ediyor. sonuçları bana yazarsanız çok sevinirim ve o eczacı beye nasıl ulaşabilirim?.. şimdiden teşekkürler
arap kızı kremi gözenek ve siyah nokta üzerinde de etkisi var mı acaba kullananlar?
evet dün bu siteden öğrenmiştim iş çıkışı hemen gittim aldım.akşam sürdüm ruh gibi oldu yüzüm bembeyaz herneyse sabaha kadar durdu yüzümde normal krem gibi emmedi benimkini yüzümde duruyordu hala yatana kadar.inşallah doğalını almışımdır.faydası olursa buradan yine paylaşırım:)