Cilt rengim koyulaştı

olympe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
40
0
86
Edirne
slm kızlar sizden yardım istiyorum ben esmer olmama rağmen cildim çok hasas 1 ay kadar önce koltuk altıma sir ağda yaptırmıştım yandı yada tahriş oldu bilemiyorum çok sıcak değildi çünkü ve tenimin rengi koyulaştı tekrar nasıl açabilirim normal ten rengimi istiyorum kara bi leke değil lütfen yardımcı olurmusunuz:1hug::1hug:

suna dumankaya'nın lekeler için önerisi var istersen bir dene...

1) vücut kremini avucuna aldıktan sonra miktarına göre bir yada iki damla limon suyu karıştır öyle sür (fazla olmasın ama yakıyor)...

2) 2 çilek,3 üzüm,yarım elmayı ve liom ile portakal kabuklarını 1 kahve fincanı maden suyunda 2 gün beklet 3. gün süz 1 tatlı kaşığı pirinç nişastası ile polen ekle. karışımı haftada bir sür... cilde elastikiyet verir ve lekeleri açar diyor....

şimdiden kolay gelsin...
:teselli:

koltuk altına ağdadan sonra mavi krem bepanthen sür ben de işe yaradı

bepanthenim var benim canım ama mavisi nasıl oluyor bu arada ilginiz için teşekürler kızlar

Acnelyse kullanabilirsin, eczanelerde bulunuyor. Bir kaç gün (uzun süre kullanırsan tahriş potansiyeli yüksek) günde bir kere kullan, cildi soyuyor (güneşe maruz bırakma). Bir de gülsuyu, bepanthen filan da kullanabilirisin, cildi besler. Umarım faydalı olur...

koltuk altı için acnelyse in çok uygun olacağını sanmam.bence nivea nın pearl beaty roll on nunu kullanabilirsin.ben 3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.mis kokmak da cabası..

yaa arkadaşalr yüzüm güneş altında baya bi kouylaştı peki rengini açma k için ne yapabilirm!!!

ah bu güneş lekeleri....
bu konuda bir yazı hazırlayıp koymuştum foruma.
güneşten neden korunmamız gerektiği konusunda.
lekelerin rengini açmak mümkün. ama bu güneşli havalarda değil.
ya da -kışı bekleyemem illa ki renk açıcı kullanacağım diyorsan, mutlaka ertesi sabah anthelios 50 gibi bir sunblock kullanmalısın.

konu ile ilgili ayrıntılı bilgi aşağıdaki linkteki yazımda:
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-lekeleri-ve-dermokozmetikler-t73762/index.html

Geçmiş olsun benneyaptımki

kızlar bi yerde okumuştum içinde ''salisik asit'' madde bulunan ürünler cilt rengini açıyomuş.Neutrogena marka turuncu renk temizleme jelinde var mesela.

yaaa şimdi bersu...esmerim ve güneş altında baya bi tenim siyahlaştık işte bende nasıl bu siyahlığı giderebilrim krem yada yüntem... yoksa yukardaki verdiğin neutrogena işe yararmı denediniz m i hiç
? Acil yardım lütfen yaaa...!!!

Gamzecim sana özelden mesaj gönderecektim ama özel mesajlaşma bölümünü aktifleştirmemişsin canım.Bir de peeling yapman gerekiyo ölü hücrelerden arınsın diye.istersen sen aktifleştir canım msj bölümünü.

kız ben bugün aktara gittim bir krem gördüm çok merak ettim aldım zaten 2 ytl bişey. Kremin adı Arap Kızı hehe evet komik neyse üstünde şöle yazıyor: Yüzdeki çilleri,lekeleri,sivilceleri yok eder,cilde tabii bir güzellik ve beyazlık verir,Pudra kullanmaya lüzum kalmaz. Belki yüz rengini açıyordur beyazlık verir diyo çünkü, ben sivilce lekeleri için aldım bakalım işe yaricakmı.Sen bi aktara uğra anacım.

yaaff bi aydır bu sorumun cewabına çözüm bulacak birini arıyorumm yaffffffff lütfennnnnnnnnnnnnn yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnn:(::senağlama

lütfen bu konuyla ilgili yardım edin bilgisi olanlar aranıyor (((((

fade out diye bir krem var gunesten cilt yaslanmasindan olusan lekelere cillere iyi geliyor ve cildin rengini aciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…