- 14 Eylül 2019
- 16
- 5
- 30
-
- Konu Sahibi Bytheocean
Merhabaa canım hoşgeldinCanım merhaba nasılsın? Valla başlığını daha yeni gördüm ve uzun zamandır sıkıntısını çektiğim bir konu olmuş, hemen takibi alıyorum seniLütfen gelişmelerini aktarmaya devam et. Ben de 25 yaşındayım yüzümde aşırı derecede rahatsız edecek sayıda sivilcelenme oluyor. Cildim genel olarak problemli sayılır zaten, saç derim ve yüzüm çok yağlı olmasına rağmen sırt bölgem kupkuru... Aşırı beyaz bir ten rengine sahibim ve çillerim var.
MerhabaMeehaba canım bende aksini savunucam maalesefsivilcelerimin yemeyle içmeyle hiçbir ilgisi yok eskiden düzensiz beslenirdim vardı sonra şekeri hayatımdan çıkardım sağlıklı organik beslendim yine var şuan dikkat etmiyorum yine var aylarca antibiyotik kullandım kremler maskeler aklına ne geliyorsa sürdüm geçmedi 1 tane de olsa 4 tane de olsa var yani alıştım artık yaş 30 hamileliğimde de aynıydı doğum yap geçer dediler geçmedi sonra sezeryan oldun dediler geçmedi umursamıyorum
Süpersiniz, çok teşekkür ederimMerhabaa canım hoşgeldin2 gündür kendi kendime konuşuyor gibiydim mesajı görünce çok sevindim Ben de 25 yaşındayım ve malesef benim de yüzümde aynı problem var. Uzun zamandır hiç sivilcesiz olduğum bir an hatırlamıyorum. Kullandığım kremlerden jellerden dolayı da yüzüm aslında baya kurudu ama sivilceler hala çıkmaya devam ediyor. Aslında sivilceler değil de asıl problem cildimin altı pütür pütür oldu son zamanlarda o daha çok rahatsız etmeye başladı beni neyse ben eğer güzel sonuç alırsam sen de başlarsın diyet yapmaya denersin kendini