- 24 Mart 2017
- 9
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi cerensaz99
fiyatı ndr yaz geliyor kullanılabilir mi???
kremin bi fotosunu atarmosınız?Merhaba bende yüzümdeki lekelerden kurtulmak için birçok yöntem ve krem kullandım artık yazda geliyor en iyisi vazgeçmek dedim. Bugün eczaneye gittim en son kullandığım bioderma white objective serisinin gündüz kremini aldım. ( vazgeçtim dedim ama nemlendirici kullanacaksamda en azından leke karşıtı olsun istediğim için ) eczacı lekelerime baktı ve nature's in leke kremini anlattı doğal bir ürünmüş çevresinde kulananlarda çok memnunmuş. Bende doğal en azından zarar vermez diye aldım. Yine dayanamadımKullanıcam memnun kalırsam ya da kalmazsam yazarım size
Merhaba cildiniz tipini vs. bilmiyorum ama bana iyi gelen bir maske tarifi verebilirim.Önce cildinizin çok az biyrine uygulayın. Bezelye kadar yerine.Yakacak.Ama siz yanmasına bakmayın. 10 dk. sonra geçecek.Kremin bir adı var mı ? eczaneden ne diye isteyeceğiz? Benim hassas bir cildim var. Ciltte tahriş , yanma , derin kızarıklıklar yapıyormu? Bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba. Krem özel hazırlanan bitkisel bir karışım. Hiç bir yan etkisi yok. Ne kızarma ne de kaşıntı. Yalnızca 1 saatten fazla bekletirseniz cildinizde, yani yıkamayı unutursanız 2-3 minik sivilce yapıyor o kadar :) Eczacı bey cildinize bakıp veriyor. Ulaşıp foto göndermeyi önerebilirsiniz. Size ona göre bir karışım hazırlar. SevgilerKremin bir adı var mı ? eczaneden ne diye isteyeceğiz? Benim hassas bir cildim var. Ciltte tahriş , yanma , derin kızarıklıklar yapıyormu? Bilgi verirseniz sevinirim.
herdemdemdem çok teşekkür ederim.Merhaba. Krem özel hazırlanan bitkisel bir karışım. Hiç bir yan etkisi yok. Ne kızarma ne de kaşıntı. Yalnızca 1 saatten fazla bekletirseniz cildinizde, yani yıkamayı unutursanız 2-3 minik sivilce yapıyor o kadar :) Eczacı bey cildinize bakıp veriyor. Ulaşıp foto göndermeyi önerebilirsiniz. Size ona göre bir karışım hazırlar. Sevgiler
öncelikle teşekkür ederim. Siz bu karışımdan sonuç alabildiniz mi, Denediniz mi? Lekeleri kesin açıyormu? kafama çok takılıyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.Merhaba cildiniz tipini vs. bilmiyorum ama bana iyi gelen bir maske tarifi verebilirim.Önce cildinizin çok az biyrine uygulayın. Bezelye kadar yerine.Yakacak.Ama siz yanmasına bakmayın. 10 dk. sonra geçecek.
Malz; 1 çay kaşığ jelatin, kakao, tarçın. Bu tarif youtuber Tuğçe Ay'a aittir.Bakabilirsiniz.
Kanka rahat ol. Kesin diyorumöncelikle teşekkür ederim. Siz bu karışımdan sonuç alabildiniz mi, Denediniz mi? Lekeleri kesin açıyormu? kafama çok takılıyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Maskenin hazırlanışı nasıl oluyor. Bilgi verirseniz sevinirim. Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Tekrardan teşekkür ederim size.Kanka rahat ol. Kesin diyorum
Tuğçe Ayın videosu var youtedan. En sağlıklı oradan alın .Maskenin hazırlanışı nasıl oluyor. Bilgi verirseniz sevinirim. Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Tekrardan teşekkür ederim size.
çok sordum ama kusura bakmayın nolur.. siz ne kadar süre ile denediniz. sonucca ne zaman ulaşırım?Tuğçe Ayın videosu var youtedan. En sağlıklı oradan alın .
çok sordum ama kusura bakmayın nolur.. siz ne kadar süre ile denediniz. sonucca ne zaman ulaşırım?
Özelden yazdım size, baktınız mı? Öncesi ve sonrası fotolarımı gönderdim. Bilginize, sevgiler...Çok teşekkür ederim.