Cilt lekelerimi geçiren mucizevi bir krem var arkadaşlar. Sivas ta yaşıyorum ve tavsiye üzerine bir eczaneye gittim. Bitkisel bir krem hazırladıklarını ve kullananların çok iyi sonuç aldıklarını duydum. Eczacı bey Kremi hazırladı ve 2 ay her akşam temizlenmiş cildime sürmemi ve 45 dakika ya da en fazla 1 saat sonra yıkamamı söyledi. 1 kutu krem 1,5 ay gidiyor ve fiyatı 75 ₺. Yanak bölgemde çil şeklinde güneş lekeleri vardı, çok uzun yıllar sonrasında ortaya çıkan ve dudak üstü bıyık bölgesi de resmen simsiyahtı. Kullanmaya başlayalı henüz 15 gün olmasına rağmen ortaya çıkan sonuç inanılmaz. Yanağımdaki lekeler yok denecek kadar belirsiz, bıyık bölgemde ki o koyu siyahlıkta gitti. Kullanmaya devam ediyorum. Yıllardır bu sorunla boğuşan ve her şeyi denemiş olan biri olarak söylüyorum ki muhteşem bir krem. Psikolojim düzeldi, yakın çevrem değişimi farketti, sürekli iltifat alıyorum. Öyle ki profesyonel bir makyaj markasının kapatıcılarını kullanıyordum (kryolan) ama ona rağmen lekelerim belli oluyodu. Şimdi cikdim pürüzsüze yakın. Eczanenin adı İrfan Eczanesi. (Sivas) İrfan Bey başarılı bir eczacı ve bilhassa kendisi hazırlıyor kremi. Farklı şehirlere gönderi sağlıyorlar mı bilmiyorum ama ulaşıp danışmanızda fayda var. Son olarak ben bir cilt temizleyici aldım ve inanın o da muazzam. Bioderma nın white objective ürünü, piling yapıyor ve leke açma özelliği var. İkisini birlikte kullandım ve çok ama çok memnunum. Sakın üzülmeyin ve dert etmeyin, moralinizi bozmayın, çözümü bu kadar kolay işte :) Bana "öncesi ve sonrası" fotolarını çekin ve farkı görün dedi eczacı bey ama inanın gerek yok zaten yakın çevrem farkı sürekli dile getiriyorlar. Herkese bol şifa dilerim...