- 17 Nisan 2014
- 15
- 0
tüylenmeye meyilli cildimiz varsa napcaz peki arttırır mı ki?
Canım bi başlıkta da tüyleri azalttığını söylüyordu biri ama bilmiyorum. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüylenmeye meyilli cildimiz varsa napcaz peki arttırır mı ki?
Ben aldım bugun bırazdan denicem kızlar bu ara fondoten sebebıyle cıldım bozuldu sivilce ve izleri toplamam gerek :/Canım bi başlıkta da tüyleri azalttığını söylüyordu biri ama bilmiyorum. :)
geç cevap veriyorum, fakat haklısın çiçekleri derken bütün olarak sapı yaprağı hepsi birlikte bir kavanozun içine atıp saf zeytinyağı ekliyorsunSadece sari ciceklerimi gerekli kurumus yesil yapraklarini kullanmayacakmiyiz.elimde bir miktat kendi topladigim kantaron var. Hemen yapmaliyim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
krem niyetine cildine sürüp bırakmamalısın zaten. pamuğa damlattığın kadarını hafif tampon yapar gibi sıkıntılı bölgeye uyguluyorsun sonra yıkıyorsun.Ben kullandm cildimi çok yaglandirdi. Doktorum kizdi neden kafaniza gore internetten okudugunuz seyleri uyguluyorsunuz diye. :/
vicdan ;
Bu yazdıklarını düzenli yapıyorsan tebrik ederim seni
Mşlh deyip azcıkta kıskandıımı belirteyim
Bizde de URANUS un dediği gibi kendi toplayıp zeytinyağında beklettiğimiz kantoron yağı var
Bizimki sarı
Yengemdede aynen kendi yaptığı vardı onun ki kırmızı idi
Daha çok yaraları kısa sürede iyileştirme özelliğini biliyordum
Burlarda okuyunca bende sivilce oluşumuna sürüyorum
Tüm cildime uygulamadım
Sadece sivilce üzerien sürüyorum
Çabuk geçiriyor
İzlerde de ii ve çabuk sonuç almayı bekliyorum
Ve sanıırm artık akşamları tüm cildime sürücem
İnşlh aksi bi durum oluşmaz
arkadaslar bende kantoron yosun yağı ve üzüm çekirdeği yağını karıştırdım eşit miktarda onu sürüyorum cildimde bayağı düzelme oldu yasım 30 aşırı sigara ve kahve alışkanlığım var bundan dolayı sivilce izlerim geçmiyodu bayağı hafifledi yosun yağı cildi sıkılaştırıyo üzüm çekirdeği yağıda cildi gençleştiriyo kokusu biraz ağır o yüzden çilek yağı karıştırmayı düşünüyorum szde bi deneyin isterseniz canlarım inş işe yarar
Merhaba ben yeni katıldım aranıza ve öğrenmek istediğim kantoron yağı yüzde tüylenme yapıyor mu ? Cevap verirseniz çok sevinirimkantaron yağı başlıbaşına bir mucize bana göre
cilt lekelerine sivilce izlerine bana mısın demiyor yerimseniben
gece yatmadan evvel temizlediginiz cildinize masaj şeklinde uygulayabilirsiniz
o şekilde yatabilirsiniz bi sakıncası yok
yalnız her gece uygulamayın
2günde 3 günde bir falan uygulamanız daha iyi olur