Lekeler, Çiller Cilt lekelerine çare :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kirmizibasliklihatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
394
178
Hanımlar lütfen ama lütfen reklam yapmayan ve gerçekten yaşayanlar yazsin. Doğumdan sonra dudak üstü bölgemde leke oldu daha doğrusu doğum lekesi ki yoksa yanlış kıl alma tekbugi uygulamasından mi bilmiyorum ama bıyık bolgem çok kötü duruyor artık dışarı cikasim bile gelmiyor kapatıcılar kapatmiyor çok canımı sıkmaya başladı bu durum. Çare bulan varsa yazsın lütfen. Bir de o bölge de batik oluyor lazer epilasyon yaptirsam düzelir mi daha mı kötu olur bilemiyorum çok aikintili işler ya. Yorumlarınızı bekliyorum :KK43:

Lazer batıklara en iyi çözüm bıyıklarımda siyah sanki jiletle alınmış gibi lekeler oluşmuştu sonra lazere başladım 4 seansta tertemiz şuan özel clnc medilife a gidiyorum o deri altında kalan siyah lekeden kurtulmuş durumdayım.Normal lekeler işçinde kimyasal peeling önerebilirim cildi yenilediği için lekeleride ortadan kaldıracağını düşünüyorum.Yaptırmadım ama bende yaptırmayı düşünüyorum genel cilt sorunlarım için.

Lazer batıklara en iyi çözüm bıyıklarımda siyah sanki jiletle alınmış gibi lekeler oluşmuştu sonra lazere başladım 4 seansta tertemiz şuan özel clnc medilife a gidiyorum o deri altında kalan siyah lekeden kurtulmuş durumdayım.Normal lekeler işçinde kimyasal peeling önerebilirim cildi yenilediği için lekeleride ortadan kaldıracağını düşünüyorum.Yaptırmadım ama bende yaptırmayı düşünüyorum genel cilt sorunlarım için.

Ben bu hafta başlıyorum lazer tedavisine ama çok endişeliym. Birkaç sorum var cevaplarda İz çok mutlu olurum inanın çok moralim bozuk. Bir de sürekli disardayim bu durum aşırı rahatsız ediyor beni.
.
Sorum şu hangi lazer türünü yaptırdınız buz lazer mi iğneli mi. Ben buz lazere başlıcam
Çok acıyor mu bir de yaptırdıktan sonra dökülme ne kadar zaman alıyor
Kızarıklık çok oluyor mu.
Şuan yeterli geçsin kafasındaym ama endişelerimde var tabi. Yardımcı olursanız çok mutlu olucam tesekkteşek

ben diğer sayfalarada yazdım sivastaki irfan eczanesi bence internetten telfn bulup ulaşın ben çok memnun kaldım kesinlikle işe yarıyor bir çok ürün denedim işe yaramadı 2 doktora gittim samsunda çok ünlü ikiside biri 3 krem verdi biri karbonpeeleng ve mezoterapi dedi 1 seans yaptırabildim seansı450 tl idi ben kremi 110 tlye aldım kargoyla yolladı irfan bey kremi burdan duyuran arkadaştan gerçekten allah razı olsun arkadaşımda başladı kullanıyor ve onun lekeside geçiyor üstelik 15 yıllık leke olduğunu söylüyor bence bi arayıp konuşun gerçekten işlemlere verilen para yazıkmış onu öğrendim

X