Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle oynamayı bırakın. Sivilceyi kurutan bir ilaç sürün. Doktora gidin yazsın size.Merhabalar yüzümde sivilce çok az var 2 3 tane anca çıkar sonra kaybolur ama elim rahat durmadığı için hep oynuyorum ve sıkıyorum sonra yarası izi kalıyor bu izler yüzümde çok kötü gözüküyor acaba yardım edebilir misiniz nasıl geçer bu izler
Merhabalar yüzümde sivilce çok az var 2 3 tane anca çıkar sonra kaybolur ama elim rahat durmadığı için hep oynuyorum ve sıkıyorum sonra yarası izi kalıyor bu izler yüzümde çok kötü gözüküyor acaba yardım edebilir misiniz nasıl geçer bu izler
Farmasi çay ağacı sosunu sivilcenin üzerine pamuk yardimiyla sürün sabah uyanınca tamamen kurutuyorMerhabalar yüzümde sivilce çok az var 2 3 tane anca çıkar sonra kaybolur ama elim rahat durmadığı için hep oynuyorum ve sıkıyorum sonra yarası izi kalıyor bu izler yüzümde çok kötü gözüküyor acaba yardım edebilir misiniz nasıl geçer bu izler
Skar jelleri dediğiniz acaba küçük çukurları geçiriyor mu ?Öncelikle oynamayı bırakın. Sivilceyi kurutan bir ilaç sürün. Doktora gidin yazsın size.
kuruduktan sonra kalan çukurlar varsa skar jelleri sürün. Bepantholun var. Yine la roche posay cicablast baum da etkili bu konuda. Kahve lekeler kalıyorsa leke açan ürünlere yönelin. Güneş kremi sürün derinleşmesin kahve kırmızı lekeler.
Sanmam çok zor uğraşmak gerek belki ufakları anca. Bunlar genelde yeni skar kalmasın diye kullanılıyor, sivilce izleri veya yaralar iyileşirken çukur bırakmasın diye. La roche posay cicablast krem bu konuda iyi örneğin. Tavsiye ederim onu da.Skar jelleri dediğiniz acaba küçük çukurları geçiriyor mu ?