merhaba uzun zamandır siteyi üye olmadan takip ediyorum. genelde yeni bir ürün deneyeceğimde ilk başvurduğum yer oluyor bu forum ve gerçekten de çok faydalı oluyor.
önce infertilite tedavileri ardından ikiz gebelik derken bundan 6 yıl önce yüzümde sivilceler ve lekelerle tanıştım. sivilceler gebelik sırasında kayboldu ama izleri kaldı. lekelerle ise bilinen tüm kozmetik ve dermokozmetiklerle 6 yıldır savaşıyorum. en son lazerle sildirmeye karar vermişken "poros" adlı bir markayla tanıştım. yıllardır iyi bilinen tüm markalara döktüğüm paralara cidden acıdım. maske+leke kremi+gece kremi+ozonlu yağ dörtlüsü ile bir hafta içinde lekelerimde cok ciddi acılmalar oldu. ürün eczanelerde (ancak tüm eczanelerde yok sanırım) ve kendi sitesinde satılıyor ve fiyatları da gayet uygun. ürünler bir eczacı tarafından geliştirilmiş. detaylı bilgiyi google dan poros cilt ürünleri adı altında aratırsanız kendi sitesinden alabilirsiniz. sanırım gg da da satılıyor ancak tüm bilgiyi ben sitesinde daha net buldum. lekeleriyle savaşmaktan bıkan herkese tavsiye ederim.