yaklaşık 90 küsür yaşında olan babaannemin önerisi olan bir tarif vereyim.bu tarifi haftada en az 2 defa kuru ve temizlenmiş cilde uyguladığınız taktirde doğum lekelerini,güneş lekelerini ve sivilce izlerini gideriyormuş.
YARIM KASE YOĞURDA 2 ÇAY KAŞIĞI KARBONAT KOYUP İYİCE KREM KIVAMINA GETİRİLİP YÜZE SÜRÜLÜR.KURUYUNCAYA KADAR BEKLETİLİR.LAVABODA UFALANARAK ÇIKARILIR.ILIK SU İLE DURULANIR.AYRICA MASKE BABINDADA CİLDİ NEMLENDİRİYOR.
denemek isteyenlere kolay gelsin.ben 3 kez yaptım cildi yumuşacık yapıyor.henüz izler gitmedi ama zamanla gideriyormuş.
senağlamasenağlama
kızlar yemin ediyorum cok kötüyüm ya.. bugün saah yüzümde bi acıyla ve kasıntıyla uyandım.. suratımda kırmızı bölge bölge tahriş olmus gibi kaynar suda yanmıs gibi kıkırmızı yerler var.. cok acıyo cok yanıyo..... tretinden oldu.. ne yapmalıyım ya.senağlama
bişey söyleyin devammı edeyim bırakayımmı..:a015: bunlarında lekei kalırsa ya.. off ne yaparım ben....:a015:
senağlamasenağlama
kızlar yemin ediyorum cok kötüyüm ya.. bugün saah yüzümde bi acıyla ve kasıntıyla uyandım.. suratımda kırmızı bölge bölge tahriş olmus gibi kaynar suda yanmıs gibi kıkırmızı yerler var.. cok acıyo cok yanıyo..... tretinden oldu.. ne yapmalıyım ya.senağlama
bişey söyleyin devammı edeyim bırakayımmı..:a015: bunlarında lekei kalırsa ya.. off ne yaparım ben....:a015:
benim gibi olan kimse yokmu? bisey soyleyin napsam acaba?(