- 29 Nisan 2008
- 517
- 1
- 38
peki sen kullandınmı bu kremi... biliomusun nasıl etkileri var.. ii korumazsak lekelenecek yüzümüz peki ii bakarsak lekeler tamamen gidecekmi. arkadas yüzündeki delikler için almış onlar gecer mi bi fikrin var mı??a.s.
bn de bu haziran kullanmaya başladım,son kontrole gittiğimde doktorum seneye yaza kadar kullan dedi,yani uzun süreli kullanılabiliyo.bi müddet gözle görülür soyulma yapar sonra içten içten soyar dışardan görülmez dedi.yani şimdi dıştan kötü görünse de bi süre sonra belli bile olmayacak soyulduğu
bn de bu haziran kullanmaya başladım,son kontrole gittiğimde doktorum seneye yaza kadar kullan dedi,yani uzun süreli kullanılabiliyo.bi müddet gözle görülür soyulma yapar sonra içten içten soyar dışardan görülmez dedi.yani şimdi dıştan kötü görünse de bi süre sonra belli bile olmayacak soyulduğu
çok sağol canım.bugün başlasammı diyorum ama çay ağacı yağı kullanıyorum..2si 1arada gitmez bence..çünkü tretin kullanınca hiçbirşey kullanmayın yazıyor güneş kreminden başka..çay ağacıda 2gündür yüzümü çok güzel yaptı ama bugün başlıcam ya tretine çabucak benimkide düzelsin :icecream::lepi:
Isik cildindeki gozenekler kuculdumu benim gozenek sorunum var
bide senin cildin inceyse bi krem dahada incelir dhada hassas olur
yagli kremler cilt tabakasini kalinlasitirir
peki senin şu anda soyuluyor mu yüzün. eğer soyulmuyorsada hazirandan itibaren ne kdr zamanda geçti soyulması :çok üzgünüm:
şu an soyuluyo yüzüm daha doğrusu çenemdeki soyulmalar çok fazla,diğer yerlerde fazla yok baştan yanaklarımda da epey soyulma oldu şimdi durdu gibi yani ben görmüyrm.doktorumun dediği bu önce gözle görünüp rahatsız edecek şekilde soyar zamanla da gözle görünmeyecek şekilde soyar dedi.bi de yüzün her bölgesi aynı anda soyulmazmış bi kısmı genç hücrelerden bi kısmı yaşlı hücrelerden oluşurmuş.o yüzden beklemek lazım heralde bi 3-4 ay gözle görülür şekilde soyar gibime geliyo.ama benim fikrim bu.
bunu merk ediodum hemen hemen :çok üzgünüm: teşekkür ederim kaydirigubbakcemile2
deersanem başlıck önümzdeki hfta nasıl çıkcm güneşe hergün :bbo: doktor bana 30+ faktörlü güneş kremi önerdi onu kullanıyorum ama yinede iz kalır diye çok korkuyorum :çok üzgünüm:
istersen 50+ faktörlü bi güneş kremi al.daha iyi korur,şapka falan takarsın,dert etme,iyi koruduğun sürece bişey olmaz