- 23 Şubat 2012
- 12
- 0
arkadaşlar bir haftadır tretin kullanıyorum ve daha ucuncu gunde soyulmam basladı elmacık kemıklerımde kızardı bugun bırakmayı dusunuyorum ayrıca gozaltlarımda da gulumsedıkce cızgıler bellı oluyor acaba cılt hassaslastıgı ıcın mı yoksa yan etkı felan mı korkmaya basladım acıkcası aynayıda elımden bırakamıorm... su gozaltı problemı ıcın aydınlatırsanız memnun olurum kullanan deneyımı olan arkadaslar lütfen...
cildimde yeni çıkmaya başlayan sivilce ve lekeler için 10 gün önce cilt doktoruna göründüm
reçetem şöyle
gündüzleri clindoxyl jel ve üzerine sürmem için acnecinamide (15 faktor) gunes koruyucu
geceleri ise tretin verdi.
ilk iki gün clindoxyl yüzümü yaktı kavurdu resmen,dayanamadım ve 2. gün kremi yıkadım
sonrasında ise 1 gece clindoxyl 1 gece tretin sürerek devam ettim,gündüzleri ise acnecinamide hiç aksatmadan kullandım
yanmalarım bitti,cildim inanılmaz derecede soyuldu ve hala ınce ınce soyulmaya devam edıyor (bu soyulma goruntu ıtıbarıyle benı cok rahatsız etmedı,gunes koruyucu surdugumde kabuklanmalar kayboluyor)
10.günümdeyim,bu zamana kadar cildim için aldığım ve servet ödediğim kremlere verdiğim paraya ağlıyorum
cildim inanılmaz derecede duzeldı,sıvılcelerım cıkmıyo lekelerım hafıfledı cıldımın rengı degıstı resmen ve en onemlısı sıyah noktalarımdan kurtuldum gozeneklerım kuculdu.
cok mutluyum
15.gunumde tekrar cagırdı ve cılt bakımımı yapacagını soyledı
doktoruma,laroche tolerıane serısının temızleyıcısı ve nemlendırıcısını kullandıgımı soyledım ve devam etmemı tavsıye ettı
benım sımdılık paylasımlarım bunlar
cılt bakımından sonrakı deneyımlerımıde sızlerle paylasacagım
herkese lekesız sıvılcesız berrak bır cılt dılıyorum :))))))))
kızlar bende çenemdeki beyaz küçük bezeler için gittim cildiyeye. Tretin krem verdi akşam yatmadan ince bi tabaka halinde sürüyorum 4 5 gün olucak başlıyalı ilk gün hiç acımadı ama şimdi su deyince bile yanıyorrsoyulmada çok he bide kurudu sizde de oldumu bunlar bu soyulma ne zaman biticek
1 gün ara vererek sürmeyi dene,1 gece sür 1 gece sürme
birde gündüz muhakkak güneş koruyucu kullan
benim 10,gunum ve hala ınce ınce soyuluyorum düşün artık :) inşallah sonuçlar seni memnun eder
1 aydır kullanıyorum doktorun verdiği şeffaf pembe bir sabun var okyanus galiba onunla yıkadıktan sonra kurulayıp kremi sürüp yatıyorum.Işıkta durmamaya özen gösteriyorum. ilk baslarda burdaki yorularında etkisiyle çok tekinli kullandım bol bol sürmedi yani. çukurlaşa falan olmasından korktum..simdi teni alıştıgı için daha bol sürebiliyorum öncekinden. ilk zamanlar burnumdaki siyah noktaları falan çok etki etti . yüzüm soyuldu hep halada devam ediyor ilk baslardaki gibi olmasada. amacım sivilce lekesini ve sir lekesini geçirmek . sabırla devam ediyorum... Umarı fayda eder... yanagmda sir lekesi var acaba diyorum sadece o küçük bölgeye expigment mi kullansam. sizce nasıl olur.?
yandım galiba bensoyulan yerde kırmızı noktalar oldu kremden sonra oldu bu dün gece sürmedim canım çok acıyo sürerken ve ben tüm çeneme sürdüm ilk sürdüğümde nolucakki diye sadece sorunlu bölgeye sürseydim keşkeeee
cildini temizleyip yatmadan önce ince bir tabaka halinde sür lekelerin üstüne. okudugum kadarıyla tüm yüzünede uygulayan var. ben lekelerim üstüne sürüyorum. sakın gündüz sürme güneşe çıktıında lekeler oluşur.. ve yüksek faktör güneş kremi kullan.. banada doktor ilk bas nemlendirci vermedi. 15 gün sonra gel demişti soyulmaları görünce yagsız bir nemlendirici verdi... Bana kalırsa doktorunu değiştir .