Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ya tretini tek başına kullanmak etkili oluyo mu sizce ben bi kaç kişiden duymuştum da yanında hap da kullanıyorum demişlerdi?
hadi yaa o zaman ben kullanmıyım sivilce üstüne tretini ben hem sivilce hem de lekeler için işe yaradığını düşünüyodum(
Ben güneş kremi olarak Bıoderma Photoderm Max Spray kullanıyorum.Spray olduğu için katı değil ve yüzüme çok rahat yediriyorum.Daha önce Avene kullanıyodum tüpte senin dediğin gibi katıydı ve yağlıydı.Spray olanları deneyebilirsin Anemon.
ya arkadaşlar benim kollarımda kucuk kucuk sivilce seklınde yaralar cıkmıstı. doktora gıttım doktorun verdıgı kremler vardı onları kullandım yaralar kısmen gectı ama bı suru ız kaldı. kollarım tavuk yolunmus görüntüsünde bu trentin krem işe yarar mı :uhm: bilen arkadaşlar paylaşabilir mi? ve benim yaşadığım bu problemi yasayanlar var mı? şimdiden teşekkürler
ya tretin benim kullandığım bu zmaana kadar ki en barbat krem.yüzümü mahvetti milletini içine çıkamaz olmustum soyduda soydu yüzümü gören şok oluyordu bilmiyorum benden boyle bir etkisi oldu herkezde olcak diyede birsey yok
kızlar expigment%4'lük olan bana çok iyi geldi,artık kapatıcı kullanmıyorum bile ufak lekeler için çünkü yok oldulaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrkaydirigubbakcemile2