Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
reçete gerekmiyo sgk ödemiyo zaten al az da olsa lekelere faydası var
tatlım ne yapıyorsun senn olan lekelrınee yenılerınımı eklemek ıstıyorsun..tretın gece surulur sabah da guens kremı kullanılır...dun bı eczacıda bana oyle dedı dedm hayr ole degıl böyle kullanılır kac kısınn yuzunde leke kalmıs bu tarz kullanmadan dolayı..yaa ewt fazla bılgım yok zaten dedı..ddım ıcımden yuh yaa bılmeyen bırı olsa yandı yanıı...sen nezamandr kullanıyosun memnunmsuun??ya inanmıyorum ben tretini sabah kullanıp güneşe çıkıyorum
allaha şükür şimdiye kadar bir şey olmadı..
bundan sonra gece yatmadan önce sürüyüm bari..
bide tretinden önce güneş kremi sürüyorum,üstüne tretin sürüyorum
eczacı arkadaşım güneş kremini sür üstüne tretin sür demişti
yoksa ben mi yanlış anladım
ya canım ben 2 gün sürüyorsam 2 ay sürmüyrm,bu şekilde kullandığımdan dolayı bir sorun çıkmadı heraldetatlım ne yapıyorsun senn olan lekelrınee yenılerınımı eklemek ıstıyorsun..tretın gece surulur sabah da guens kremı kullanılır...dun bı eczacıda bana oyle dedı dedm hayr ole degıl böyle kullanılır kac kısınn yuzunde leke kalmıs bu tarz kullanmadan dolayı..yaa ewt fazla bılgım yok zaten dedı..ddım ıcımden yuh yaa bılmeyen bırı olsa yandı yanıı...sen nezamandr kullanıyosun memnunmsuun??
ZUZUcum acnelyse kremı bende dun aldım hafta ıcı tretın hafta sonuda daha etkılı soyulsun dıye acnelyse kullanacam..ama eger soyma turunde ılk krem olarak acnelyse sureceksen bencee tretınle basla derım o buna gore daha hafıf cıldın basta daha fzla tahrıs olmass bı sure tretınlee alıstır cıldı daha sonra buna gec derım benm gıbı
hmm sık kullanmadıgından sorun cıkmamıstır cnm..ama duzenlı kullanırsan emın ol ıse yarar..fakar sabah degıl gece sur :)) bende tretını ılk kullandıgımda cevremdekıelr böyle hastalıklı gozuyle bakıolardı sıkılmıstım valla mıllete ılac kullanıorum demekten neysekı gectıı hatta bugun cıldın super olmaya absladı sozlerını duyuyorm :) dahada askla kullanacam..sanırım cıldıme yarayan en ıyı ılacı buldmm