Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

ablamın bugun 4.cü günuymuş bıraz açılma var lekelerınde soyulmalar durdu dıyo
Merhaba bana sinoptaki eczaneye nasıl ulaşabilirim telefon ve adresını yazarmısınız nasıl lekelere ıyı geldimi
Ben bu eczacıya nasıl ulaşabilirim arkadaslar lekelerden muzdarm
bende yeni üye oldum bayanlar yorumlarınızı okudum bende almak istiyorum ama eczacı beyin numarası silinmiş rca etsem mesaj olarak atabilir misiniz bana
Mustafa beyin tlfonunu banada Maj atarmısını nız

lütfeeeeennnn banadaaa msj atııınnnn

Bazılarınız hala ısrarla numara istiyor. İnsan lekelerden bıkınca her şeyden medet ummaya başlıyor ama yanlış yapıyorsunuz.

Bir kere o krem öyle mucizevi olsa adam saf mı ki o kadar ucuza satsın. İçinde ne olduğunu bilmiyorsunuz, kimyasal ve bitkisel karışım diyormuş bu sizin için yeterli bir açıklama mı.

Şimdi iyi sonuç alsanız bile ilerde kötü dönüşleri olabilir

bukadar olumsuz yoruma rağmen numarayı ısrarla isteyen arkadaşlar için bari ben yazıyım. 5 4 4 5 7 7 9 6 9 3. mustafa bey. bende kendisiyle hep irtibat halindeydim.gercekten ürününün arkasında duruyo fakat bende memnun kalamayanlardanım. diğer bölgeler için kullanılabilir fakat yüzde kesinlikle tavsiye etmem.soyulan soyuldukça alttan yeni çıkan deri okadar ahssas oluyoki.dokunmasanızda acıyo.üstelik soyulma safhası da bi hayli uzun.insan içine çıkmak imkansız.suratınız yanmış gibi duruyor.lekeler gidiyor mu?evet büyük oranda gidiyor.ama sabır işi.ve bekarların işi bence.evliyseniz eşiniz suratınıza bakmaktan iğreniyor ayy allahım yaşatmasın bida o günleri.çok gücüme gitmişti eşimin suratıma bakamaması

mucize kremler, derde devacılar şifacılar bu tarz insanlara kanmayın, evvela şunu söyleyeyim eczacı meslektaşlarımı bu tarz şeyler yaparken görmek beni üzüyor açıkçası. bir eczacı bir terkip, praparat veya majistral formül hazırlıyorsa bunu sadece o bölgedeki insanlara vermeli, öyle internet aracılığıyla satmalar falan meslek ahlakına yakışık almaz.

bakın bir başka konu bu kadar ilaç ve kozmetik firması salak değil böyle kesinliği olan bir ürünü kaçırırlar mı sanıyorsunuz. ben size olayı söyleyeyim, muhtemelen bir kimyasal peeling ajanı artık fenol olur, yüksek oranda glikolik asit olur, tricholoroacetic acid olur bunlardan biriyle cildinizi soyuyor hepsi bu, ama bu tarz şeyler krem değil kür gibi kullanılmalı.

cilt lekeleriniz varsa alpha arbutin, Bellis Perennis Flower Extract, laktik asit, glikolik asit (%10 civarı içeren ürünler), niacinamid, ve c vitamini gibi maddeleri içeren ürünler kullanırsanız çok faydasını görürsünüz. özellikle c vitamini ve glikolik asit kombinasyonu çok ciddi işe yarıyor, zaten bir çok kozmetik firması bunlarla ürün geliştiriyor ve uçuk fiyatlara satıyorlar.

Filiz hanim bana eczacinin numarasini ulastirirmisinix lutfen benimde ihityacim var cillerim var ve nefret ediyorum onlarin gecmesiniz cildimiz lekesiz olmasini istiyorum belki sizin kullandiginiz krem banada iyi gelir

Filiz Hanım!
Bu krem size özel mi hazırlandı?

merhaba arkadaşlar benim yüzümde lakeler vardı lazer yaptırdım birinci seyansta güzel oldu ancak ikinci seyansta yüzümde yanık lekeler oluştu hastane sorumluluk kabul etmedi şuan yüzüm kötü bi durumda Filiz hanımın önerdiği kremi denemek istiyorum ancak herhangi bi sorun yaşamaktan korkuyorum sizce ne yapmalıyım?

Daha nekadar kotu olabilir ki diyorsaniz deneyin , ama sizin yerinizde ben olsam iyice arastirip iyi bir cildiye uzmani bulur, onunla cozum arardim , bilmedigim sadece kulaktan dolma bisiyi asla yuzume surmezdim !! Tabi karar sizin..

Daha nekadar kotu olabilir ki diyorsaniz deneyin , ama sizin yerinizde ben olsam iyice arastirip iyi bir cildiye uzmani bulur, onunla cozum arardim , bilmedigim sadece kulaktan dolma bisiyi asla yuzume surmezdim !! Tabi karar sizin..

Araştırdım tabi gitmediğim doktor ,uzman, profösör kalmadı ki hiç biri mi fayda etmez yaa. Hiç biri işe yaramadı her doktorun verdiğini diğer doktor yalanladı bu ilaç işe yaramaz dedi yeni yeni ilaçlar verdiler. Verdikleri her ilaç yüzümü daha kötü yaptı bende bıraktım artık ilaç kullanmıyorum cildimi biraz kendi haline bırakmak istedim. 1 senedir bişi yapmadım ama aynayada bakamaz oldum en son sizin yorumlarınızı gördüm denemeye karar verdim siparişte verdim. İnşaallah bu sefer faydasını görürüm

Umarim busefer cozum olur , kolay gelsin size..

Sonucu buradan paylasirsaniz yararli olur..

Eczanenin adresini bana mesajla yollayabilirmisin hala varmidir baya bi zaman gecmis ama

Ben 17 yaşındayım öyle ciddi bi leke problemim yok ama cildim çok kusurlu eğer pürüzsüz bi cilde sahip olma şansım varsa çok isterim acaba bende de işe yarar mı yoksa aşırı lekeler için mi bu krem ve çene bölgesi için lazere gidiyorum zararı olur mu acabaa

Sonucu buradan paylasirsaniz yararli olur..
kullandım ve çook memnun kaldım yüzümeki lekeler gitti tavsiye eden herkese teşekkür ederim Allah razı olsun sizden.. Bende herkese tavsiye ediyorum kullanmakta fayda var .Eczacı sürekli kontrol ediyor onun söyledikleri doğrultusunda hareket ederseniz olumlu sonuz alırsınız :)

şimdiye kadar çok fazla ürün kullandım her ürünün mutlaka bir yararı var fakat içerisinde olan maddeleri lütfen iyi araştırın arkadaşlar. Estetisyen bir arkadaşım güzellik salonlarında kullanılan bir çok maddenin anlık sonuçlarının olumlu olduğunu fakat bunlar cilt üzerinde dolgu yaparak alt kısımda bulunan esas sorunun üzerini geçici olarak kapattığını söyledi. Dünya üzerinde cilt ile özdeş 3-4 marka var gerisi gerçekten kısa süreli tedavi edici özellikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…