Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bitkilerden şifa bulma taraftarıyım

Doğal yöntemlere bir kaç tüyo verebilirim tabi ama maalesef dozu ayarlanamadığında ve bazı hassas ciltlerde reaksiyon yapabileceği unutulmamalıdır. Bu nedenle içeriğindeki özlerin birbiriyle geçimi ve dozu ayarlanmış etkileri hemen hemen her cilt için bilinen testleri yapılmış ürünler daha güvenlidir.

Benim de alnımda bir güneş lekesi çıktı, önemsemedim, geçer dedim, geçen kış daha beter olur. Kış güneşi beni fena yaktı. Sonra yaz güneşi geldi, güneş kremi kullanmama rağmen daha da yayıldı, yüzümde de minik minik lekeler var artık( Limonlar, sirkeler, kremler herşeyi denedim. Lazere gittim daha iyi geldi, biraz açıldı.ama sonra yine oldu. Alman bir doktor krem yapmış, adını vermiyorum deneyeceğim, iyi gelirse ben de paylaşırım.

nette çok aramama rağmen sanırım krem piyasaya yeni çıktığı için pek kullanıcı yok.

merhaba hanımlar bu siteye daha yeni girdim kullanmayı bile yarım yamalak beceriyorum:) uzun zamandır takip etsem de bir deneyimimi paylaşmak için üye olmam gerektiğine karar verdim.
cilt lekeleri için tek ve kesin çözüm tretin krem. 6 ay önce cildim gerek kötü beslenme gerek birtakım psikolojik sorunlarla rezil olmuştu. hiç doktora gitmeden ufak bir araştırmayla tretin krem almaya karar verdim.(28 haziran 2013) bunun yanında la roche posay +30 ve coppertone +45 güneş kremlerini kullandım 3 dklığına güneşe çıkmam gerekse bile. cildiniz çatlamaya kızarmaya başlıyor ilk kullandığınızda evet. acıyan yerlere madecassol sürüyordum gece yatarken. kremi bir gece bile aksatmadım bunun yanında sırasıyla bioderma sebium, la roche posay toleraine, neutragena deep clean yüz temizleyicilerini kullandım şu an la roche effaclar h mousse kullanıyorum tonik olarak ise lancome'un toniğini tek geçerim çünkü zaten cilt hassaslaşırken asidi bol bir ürüne hiç lüzum yok.
önce cildim sivilce kustu iyice rezil oldu ama azmettim bekledim:) sivilcelerim tek tükleşmeye başlayınca haftada bir m. asam'ın bir peelingini kullanmaya başladım ama tavsiyem peeling olarak haftada bir kil maskesi yeter çünkü hem ucuz hem doğal hem de etkili.
bu ay sonunda 6. ayıma giriyorum tretinle uzun süredir görüşmediğim insanlar değişimime hayret ediyorlar yıllarca harcadığım paralara acıyorum valla. yazın, kışa doğru kimyasal peeling yaptırırım diye düşünüyordum ama inanın ona bile gerek kalmadı şimdi sadece hassas ve beyaz tenli olduğum için tek tük kızarıklıklar, ufak lekeler kaldı ama allahıma bin şükür ki fondötensiz evden çıkabiliyorum artık:)
ne roaccutane ne başka bir antibiyotik kullanmama lüzum kalmadan hallettim olayı. bu ara kökleşmiş minik morluklara gündüz evdeysem kafama estikçe terramiycn sürüyorum kilden sonra da madecassol sürüyorum

dilim yettiğince kendi başarımı anlattım umarım hepimizin kaymak gibi yüzleri olur

Kızlar yüzünüze yaptığınız Expigment acnelyse karışımı,lazer uygulamaları,kimyasal peelling uygulamasını yaptırmış biri olarak sonuç alamamış hatta lekelri daha beter hale gelmiş biri olarak bunların hepsi boş sizde bunlardan muzdaripseniz söyleyeceklerime kulak verin derim.tabiki özgür irade herkes dilediğini yapmakta ve yaptırmakta özgür.yüzünüz yama yama hale getirmekten öteye gitmemiştir.en azından bir çoğunuzda arada istisnalar olabilir bir klişe ama herkes farklı yapılara sahip.günrş lekelri maalesef tedavisi zor uzun ve %80 -90 bile başarı sağlanamıyor.eğer lekeniz hafif fazla derin değil yüzeyelse,daha genç yaşlarda iseniz belki işe yaramıştır.brn henüz yarayan görmedim etrafımda.

işe yaradığına çok sevindim. uzun zamandır lekerle başım dertte. rica etsem, özel mesajla bana bu eczacının adını, telefon numarasını verebilir misin?

lütfen telefon numarasını özelden msj atabilirseniz cok sevinirim. Benimde cildimde ki leke ve sivilcelerden bıktım

tesekkürler :)

Arkadaslar merhabalar yeni uyeyim ve eczaciyim bu siniptaki meslektasimin yaptigi ilaci ve icerigini cok merak ettim rica etsem bana biriniz numarasini gonderebilirmi? Ve evet gercekten bole karisim yapan ecazcilar var bir cogu sirrini paylasmaz bende de lekeler var ve ilaci tam olarak incelemek istiorm yardimci olun lutfen sizide bilgilendirmis olurum

filiz hanım bende kullanmak istiyorum ama nasıl ulaşabilirim acaba? bu eczanenin adına ve telefonuna siz zahmet özel mesaj olarak bilgileri gönderirseniz sevinirm.şimdiden ilgi vede alakanıza teşekkür ederim :)

merhaba Filiz hanım, rica etsem eczacının telefon numarasını gönderebilir misiniz? şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…