Cilt kanseri olabilir miyim?

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
Herkese merhaba bugün birşey farkettim bacağımın arkasinda küçük bir ben vardı orası şimdi kızarmış ne zamandır öyle kırmızı bilmiyorum cilt kanseri olabilir mi acaba ustunce minik bir kabuk var belki kaşıdım önceden iyilesiyorda olabilir ama hatırlamıyorum doktora gitcem bu arada ama bilen vardir belki diye yazdım vücudumda başka yerde bir şey yok bu arada tek bir yerde küçük bir kırmızılık var

Eklentiler

• IMG_20240112_182914.jpg
    IMG_20240112_182914.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 798
Hemen en kötüye yormayın. Kaşımış olabilirsiniz, sinek falan ısırmış olabilir. Enfeksiyon olabilir ne bileyim bin tane hastalık var. Siz bula bula kanseri mi buldunuz 🤣
Allah korusun, en kötüyü de düşünmeyin lütfen. Çok yıpranırsınız

Hemen en kötüye yormayın. Kaşımış olabilirsiniz, sinek falan ısırmış olabilir. Enfeksiyon olabilir ne bileyim bin tane hastalık var. Siz bula bula kanseri mi buldunuz 🤣
Allah korusun, en kötüyü de düşünmeyin lütfen. Çok yıpranırsınız
Zaten yıprandım herşeyden hemen en kötüsü yorarim ama ben vardı orda şimdi kırmızı yara olmuş resim ekleyebilirsem eklerim

Herkese merhaba bugün birşey farkettim bacağımın arkasinda küçük bir ben vardı orası şimdi kızarmış ne zamandır öyle kırmızı bilmiyorum cilt kanseri olabilir mi acaba ustunce minik bir kabuk var belki kaşıdım önceden iyilesiyorda olabilir ama hatırlamıyorum doktora gitcem bu arada ama bilen vardir belki diye yazdım vücudumda başka yerde bir şey yok bu arada tek bir yerde küçük bir kırmızılık var
Dermatolojiye başvurun. Şekil ve renk değiştiren benlerin mutlaka muayene edilmesi gerekir, burdan sorsanız ne değişecek

Mhrs
Konuma göre ara
En yakın hastane
Deri ve Zührevi Hastalıklar
En yakın randevu tarihi olan doktor
Enter.

X