- 18 Temmuz 2013
- 194
- 326
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.961
Umarım dogru ürünü bulur bizede yol gosterirsinizHepimize Hayirli Ramazanlar olsun.Bastan yazmicam az cok biliyorsunuz son zamanlar da neler aldim naptim.Bekleyen,merak eden olur belki yaziyim.
Ducray in 50 spf li leke kremini almistim 1 aydan uzun zaman olmustur(son zamanlar da bitsin diye yuzume boca ediyorum o ayri)Valla ben bir fark gormuyorum.Sirf hakkinda dogru yorum yapabilmek icin usanmadan yanina baska urun eklemeden sabirla kullandim.Ilk zamanlarin da sadece sag gozumun altinda kirisiklik yaptigini fark ettim.Hatta blue ya gittigim de gosterdim o da gordu.Cok uzuldugum icin kendi hazirladigi urunden verdi surmem icin saolsun.Goz etrafina surmeden, inatla uzgun olsam da devam ettim.Yok yok yok.Yine bosa giden zaman,sabir,para...
Allah izin verirse urunu bitirdigim de sinoz a baslicam.Banyo da beni bekliyor.Ben yorumlara aldirmadan tum enerji ve umudumla baslicam tedaviye. Bakalim InsaAllah yardim etsin gecsin hepimizin ki...
Canım teşekkürler yazdınızHepimize Hayirli Ramazanlar olsun.Bastan yazmicam az cok biliyorsunuz son zamanlar da neler aldim naptim.Bekleyen,merak eden olur belki yaziyim.
Ducray in 50 spf li leke kremini almistim 1 aydan uzun zaman olmustur(son zamanlar da bitsin diye yuzume boca ediyorum o ayri)Valla ben bir fark gormuyorum.Sirf hakkinda dogru yorum yapabilmek icin usanmadan yanina baska urun eklemeden sabirla kullandim.Ilk zamanlarin da sadece sag gozumun altinda kirisiklik yaptigini fark ettim.Hatta blue ya gittigim de gosterdim o da gordu.Cok uzuldugum icin kendi hazirladigi urunden verdi surmem icin saolsun.Goz etrafina surmeden, inatla uzgun olsam da devam ettim.Yok yok yok.Yine bosa giden zaman,sabir,para...
Allah izin verirse urunu bitirdigim de sinoz a baslicam.Banyo da beni bekliyor.Ben yorumlara aldirmadan tum enerji ve umudumla baslicam tedaviye. Bakalim InsaAllah yardim etsin gecsin hepimizin ki...
Merhaba expigmentin faydasını gördünüz mü bende 2 gündür kullanıyorum nivean~n 50 +günes kreminide aldım fakat havalar cok sıcak kararsız kaldım ama cillerimden cildimdende gercekten cok sıkıldım siz ne önerirsiniz bana?Ben önce sinoz aldım çok iyi geldi.Aöa benim göz altımda var oraya sürülmüyor diye değiştirdim.Ama sonra buradaki 3 kremi expigment vs.aldım.Şuanda da başka şeyler kullanıyorum .Etki edince yazacağız.
Bu aylarda sakın ha expigment kullanmayiniz.Merhaba expigmentin faydasını gördünüz mü bende 2 gündür kullanıyorum nivean~n 50 +günes kreminide aldım fakat havalar cok sıcak kararsız kaldım ama cillerimden cildimdende gercekten cok sıkıldım siz ne önerirsiniz bana?
Peki önerebileceginiz bisey var mı cildim cok kötü hergün aleovera sürüyorum günes kıremi kullanıuorum ama fondetensiz dısarı çıkınca gercekten utanıyorumBu aylarda sakın ha expigment kullanmayiniz.şahsen ben bilinçsizce kullandım ve lekem ufacikken exp. Sayesinde 5 kat dağıldı
İnanin yalniz degilsiniz hepimiz öyleyizPeki önerebileceginiz bisey var mı cildim cok kötü hergün aleovera sürüyorum günes kıremi kullanıuorum ama fondetensiz dısarı çıkınca gercekten utanıyorum
Anladım canım tesekkür ederim bende dogal yöntemler deniyeyim o zaman en azından son bahara kadarİnanin yalniz degilsiniz hepimiz öyleyiz
BLUEGREENBLUE krem önericek bize
Suan sadece hafif maskeler yapiyoruz
Yani ben oyle yapiyorum
Pirinc suyu,kahve telvesi,yumurta akı, sabun,gunes kremi vs.
Yinede kapaticisiz cikamiyorum.
Merhaba expigmentin faydasını gördünüz mü bende 2 gündür kullanıyorum nivean~n 50 +günes kreminide aldım fakat havalar cok sıcak kararsız kaldım ama cillerimden cildimdende gercekten cok sıkıldım siz ne önerirsiniz bana?
Peki önerebileceginiz bisey var mı cildim cok kötü hergün aleovera sürüyorum günes kıremi kullanıuorum ama fondetensiz dısarı çıkınca gercekten utanıyorum
Merhaba canım.Anladım canım tesekkür ederim bende dogal yöntemler deniyeyim o zaman en azından son bahara kadar
Bende seni cnmtr_lelli,Brave Capricorn kızlar. çok teşekkürler malum ramazan fazla yazamıyorum.
Benim için lütfen hepiniz arada arkadaşlara yardımcı olun yanlışlar yapılmasın.
Hepinizi çok seviyorum.
Aslında burada hepiniz çok şey biliyorsunuz ve yaşadınızBende seni cnm
Senden ogrendiklerimi yazdim zaten bende
Lekesi olan ve cok arastiran,kremler,sabunlar,maskeler deneyen, okuyan herkes bir parca bilir.Aslında burada hepiniz çok şey biliyorsunuz ve yaşadınız
Hatta benden fazla bile diyebilirim.
Canım benim helal hoş olsun kat kat hemdeLekesi olan ve cok arastiran,kremler,sabunlar,maskeler deneyen, okuyan herkes bir parca bilir.
Ama senin deneyimin cok fazla ve cok ictensin.
Amacsiz,cikarsiz destek olup yardin etmeye calisiyosun.
Yalansiz,yanlissiz anlatiyosun sabirla
Nekadar tesekkur etsem az
Beni ozelde cok dinledin burda da.
Hakkini helal et.
Mubarek gunlerde umarim istedigin hersey olur gonlundekiler olur canım.
Lekelere hafif hafif,yormadan, cildin dengesini bozmadan,hirpalamadan bakima devam