Cilt icin vitamin takviyesi

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
317
74
Arkadaşlar cilt için vitamin takviyesi kullaniyormusunuz? Fayda gördünüz mu? Özellikle cilt için olanlar çok pahalı maddi imkanı olanlar alabilir, bakim parayla oluyor bildiğiniz uygun fiyatlı olanlar varmı?

Hyaluronic Asid diye bir vitamin takviyesi var. Araştırdım bir süre. Olumlu yorumlar okudum. Ama almadım.. Hyaluronic Asid zaten kremlerde ve kozmetik ürünlerinde sıkça kullanılıyor.

Takipteyim konuyu.

C vitamini tavsiye ederim. Hem cilt tonu eşitliyor hem de kırışıklıklar üzerinde güzel etkileri var. Tabi bu yaşlarda başlıycaz ki 45 50 yaşından sonra pek bi anlamı kalmıyo.

Flavo c kullandım ben memnun da kaldım. Araştırabilirsiniz isterseniz hatta bikaç medyatik doktorun da tavsiye ettiği markadır.

Eczanede 125 tl fiyatı. Auriga flavo c yazarsanız nette de çıkar. Olmaması mümkün değil

Hyaluronic Asid ben de deniyorum su ara. Ama sanirim cok yogun degil icerikte alt siralarda. Neutrogena city shield nemlendiricisini kullaniyorum. Belki daha guclu biseye gecerim bitince.
Sanki minik puturcukler var bir de yuzumde. Bunun icin de salisilik iceren isana young gece nemlendiricisini aklima gelirse yatmadan suruyorum.
Asitlere sardim ben bi suredir. Acnecinamide asitli peeling pedlerini almistim markette indirimden. Birkacini kullanip biraktim kokusu cok keskindi. Daha hafifini ariyorum.

kizlar ben de bisey sorayim hazir konuyu bulmusken, yuz yogasi hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Ise yarar ama birakinca daha kotu olur diye bir sey duydum. Ne kadar dogru acaba ?

Canim bu vitamin takviyesi cildinde hissedilir bir degisiklik yapti mi yani bir duruluk, canlanma geldi mi ?
düzenli ve rutin şekilde kullandığım içşn oldu. Aydınlanma ve ışıltı oldu. Cilt tonum çok hafif açıldı. İnce çizgilerimi de açtı. Ben kremlere değil de serumlara güveniyorum. Yoğun bakım yapıyolar cilde. Gözenek sıkılaştırıcı olarak kullanmadığım tonik kalmadı en sonunda onun için de serum aldım ve daha 1 hafta dolmadan pürüzsüzleşti cildim. Serumlar etkili bakım ürünleri kısacası..

Hyaluronic Asid ben de deniyorum su ara. Ama sanirim cok yogun degil icerikte alt siralarda. Neutrogena city shield nemlendiricisini kullaniyorum. Belki daha guclu biseye gecerim bitince.
Sanki minik puturcukler var bir de yuzumde. Bunun icin de salisilik iceren isana young gece nemlendiricisini aklima gelirse yatmadan suruyorum.
Asitlere sardim ben bi suredir. Acnecinamide asitli peeling pedlerini almistim markette indirimden. Birkacini kullanip biraktim kokusu cok keskindi. Daha hafifini ariyorum.
Bende rozasea olduğu için bu ürünleri kullansam cildim tanınmaz hale gelir şu bile kızarıyor o yüzden içten destek bakiyorum

düzenli ve rutin şekilde kullandığım içşn oldu. Aydınlanma ve ışıltı oldu. Cilt tonum çok hafif açıldı. İnce çizgilerimi de açtı. Ben kremlere değil de serumlara güveniyorum. Yoğun bakım yapıyolar cilde. Gözenek sıkılaştırıcı olarak kullanmadığım tonik kalmadı en sonunda onun için de serum aldım ve daha 1 hafta dolmadan pürüzsüzleşti cildim. Serumlar etkili bakım ürünleri kısacası..

Ben de kremler kullaniyorum ama ince cizgilerimi acmiyor. Estee lauder'in night repair serumunu kullaniyorum ama onda da henuz bir degisiklik oldu diyemem.
Ben de c vitaminini deneyeyim. Cok tesekkurler:KK200:

X