Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar içerden gelen güzelliğe inanıyorum. Ester c tarzı haplar kullandım ve başka tarz önerisi olan var mı? Mesela bunu bu kadar süre kullandım ve çok memnun kaldım gibi
Merhaba ,ben de sipariş verdim bekliyorum :)ne kadar süre kullandıktan sonra etki etmeye başlıyor?Ayrıca ne kadar süre kullanılması öneriliyor?Teşekkurler şimdiden cevap için:)
Merhaba, ben Nutraxin kullanmayi biraktim. Kullanmayi birakinca aynen eski halime donuyorum. Hem pahali hemde tedavi etmiyor. Makyaj gibi. Simdi yerli mali bir serum buldum. Cok iyi geldi cildime .
Serumlar form olarak ciltte kolay emiliyor ve çok etkili oluyor bence ben serum kullanmaya başladığımdan beri cildim çok iyi hale geldi sinoz c vitamini serumundan özellikle çok memnunum