- 23 Haziran 2024
- 142
- 34
- 20
-
- Konu Sahibi soruyorumoyleysevarim
Lazer denemeni tavsiye etmem kişiden kişiye değişebilir ama bende hüsranla sonuçlandı çatlaklarım eskiydi ama sıfır etki de tahmin etmezdim altın iğne de araştır bence
İyileşir tabiki sıkmayın canınızı. Kaç lira sundu doktorunuz ve hastanede mi görüştünüz acaba klinikte mi?Bende bir doktorla görüştüm icon lazer altın iğne gibi kombine çalışacağız dedi, benim çatlaklar yeni oluştu… keşke iyileşse. İnstagramda bi kadın fraxiva diye bi lazerle tedavi ederken hastamızın çatlaklarında küçülme oldu diyordu 2. Seansta iken ve uygun bir fiyat söylemişlerdi
Açıkçası ödemeyi sormadım çünkü doğumdan 2-3 ay sonra gideceğim için, muhtemelen 6-7 bin vardır en azİyileşir tabiki sıkmayın canınızı. Kaç lira sundu doktorunuz ve hastanede mi görüştünüz acaba klinikte mi?
Çatlakların iyileştiğine dair hiçbir şey bulamadımİyileşir tabiki sıkmayın canınızı. Kaç lira sundu doktorunuz ve hastanede mi görüştünüz acaba klinikte mi?
Fraxiva lazerle tedavi eden dr seansa 3.000 demiştiİyileşir tabiki sıkmayın canınızı. Kaç lira sundu doktorunuz ve hastanede mi görüştünüz acaba klinikte mi?
Siz co2 lazer mi yaptırdınız kAç seans gittiniz. Nereyi ararsam en etkili yöntem lazer diyorlar. Yeni oluşmuş çatlakta çok etkili diyorlar , fibroblast tedavisi gördüm o nasıl acabaLazer denemeni tavsiye etmem kişiden kişiye değişebilir ama bende hüsranla sonuçlandı çatlaklarım eskiydi ama sıfır etki de tahmin etmezdim altın iğne de araştır bence
Benimde çatlaklar yeni oluşmuş, hangi tedaviyi yaptırsam kararsızımçatlakların beyaz ve sedefleşmişse eğer onların düzelme şansı yok maalesef ama sürekli bir tedavi ile görünümlerini seni rahatsız etmeyecek şekilde azaltabilirsin. yalnız daha pembe ise orada hâla bir kan dolaşımı olduğundan beyazlaşmadan tedaviye başlarsan büyük oranda iyileşme sağlarsın ama geç kalma bir de son zamanlarda karşıma çıkıyor cold plazma arc sistem işlemini araştırabilirsin sonuçlar iç açıcı gibi gözüküyor
yeni oluşan çatlaklar erken tedavi yöntemi ile büyük oranda azalıyor endişelenme sadece beyaza dönmesini engellemen gerekiyor hangi işlemi yapmaya karar veremediysen ya da maddi olarak şuan uygun değilsen ilerlemesini önleyebilirsin bazı yöntemlerle çatlak olan bölgelerini kesele oradaki kan akışı hızlandıktan sonrada güzel bir şekilde nemlendir ve onarıcı bakım kremlerini kullan fito madecassol gibiBenimde çatlaklar yeni oluşmuş, hangi tedaviyi yaptırsam kararsızım
Yok yok hemen gideceğim. Lazerle mezoterapi yöntemi uygulayan bir kliniği aradım lohusalığım geçsin gelcem dedim hemen gelin doğumdan sonra dedileryeni oluşan çatlaklar erken tedavi yöntemi ile büyük oranda azalıyor endişelenme sadece beyaza dönmesini engellemen gerekiyor hangi işlemi yapmaya karar veremediysen ya da maddi olarak şuan uygun değilsen ilerlemesini önleyebilirsin bazı yöntemlerle çatlak olan bölgelerini kesele oradaki kan akışı hızlandıktan sonrada güzel bir şekilde nemlendir ve onarıcı bakım kremlerini kullan fito madecassol gibi
Ay inşallah geçer canım sıkılıyor o yarıkları görünceyeni oluşan çatlaklar erken tedavi yöntemi ile büyük oranda azalıyor endişelenme sadece beyaza dönmesini engellemen gerekiyor hangi işlemi yapmaya karar veremediysen ya da maddi olarak şuan uygun değilsen ilerlemesini önleyebilirsin bazı yöntemlerle çatlak olan bölgelerini kesele oradaki kan akışı hızlandıktan sonrada güzel bir şekilde nemlendir ve onarıcı bakım kremlerini kullan fito madecassol gibi
hahajshhshs sahra çölü gibi gezme de yağlı pehlivan iyidirYağlı pehlivan gibi geziyorum