Maske Tarifleri cilt bakimi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

birdbeakk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
212
0
kizlar ben bundan 2 ay kadar once salonda cilt bakimi yaptirdim (normalde pek yaptirmam usenirim ya da kendim yaparim) o gunden beri kaslarim cok dokuluyor. neden olabilir sizce? bir suru biseyler surdu yuzume hatirlamiyorum simdi simdi bunu suruyorum simdi sunu suruyorum yaklasik 50 dk biseyler surdu yusume. kaslarim dokuluyor. sizce bundan olabilir mi? aklima baska bi sebep gelmiyor. ayni sekilde yasiyorum. gecer mi sizce?? ya kaliciysa?? dusunmeden duramiyorum. bir suru yag aldim suruyorum ama yaglar daha cok dokuyo gibi. yardim ederseniz ck sevinirim..

Canım bence cilt bakımıyla ilgisi yoktur, yüzümüzü her gün bir çok şeye maruz bırakıyoruz, kaşlar öyle kolay kolay dökülmez. Bence ya mevsimsel bir şey, ya da vücudunda vitamin, demir eksikliği olabilir. Çok kafana taktığın ve sürekli kaşlarınla oynadığın için de olabilir. Bir çok sebep öne sürülebilir bunun için. Ama tek bir kere cilt bakımında sürülen bir şeyin etkilemiş olacağını sanmıyorum. ınşallah kısa sürede eski haline gelir.

arwen cnm tesekkur ederim. bi dra mail atip sordum. o da cilt bakimindan olmaz dedi. demir eksikligim var demir ilaci iciyorum hala gecmedi bakalim olmassa ektirecem mecburen:KK43:( minikprenses badem yagi surer surmez hemen dokulyo yaglar bence kokleri yumusatip iyice dokuyo bende oyle oldu yanii

X