Cilt bakımı???

fndknannesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
449
286
18
Merhaba kzlar cilt bakımı için hangi ürünleri kullanmam gerekiyor bakım sırası vs bu konuda baya bilgisizim
pirinç sabunuyla yüz fırçasıyla yıkıyorum duştayken sadece birde siyah nokta bandı kullanırım. Başka neler yapmak lazım?
Neler kullanmam gerekiyor aydınlatırsanız sevinirim. Ha bir de dışarı çknca güneş kremi kullanıyorum

Düzenli bir bakım rutini oluşturmak için bence az ama öz ürün kullanmak yeterli. Yüz yıkama jeli, nemlendirici, güneş kremi temel bana kalırsa. Tabi cilt tipinize uygun ürünler kullanmanız gerek. Cildinizin ihtiyacına göre arada bir maske yapabilir ya da serumlardan faydalanabilirsiniz.

Yüz yıkama fırçası yüzünüzü tahriş edebilir ama ona dikkat edin 🌸

Merhaba kzlar cilt bakımı için hangi ürünleri kullanmam gerekiyor bakım sırası vs bu konuda baya bilgisizim
pirinç sabunuyla yüz fırçasıyla yıkıyorum duştayken sadece birde siyah nokta bandı kullanırım. Başka neler yapmak lazım?
Neler kullanmam gerekiyor aydınlatırsanız sevinirim. Ha bir de dışarı çknca güneş kremi kullanıyorum
Fırça nasıl bişi? Çok yumuşak mı? Çok yumuşak değilse ben olsam kullanmam.

Ben çift aşamalı temizlik yapmaya başlayınca cildimin kalitesi inanılmaz değişti. Makyaj yapmadığım için çift aşama hatta tek yıkama jelini bile gereksiz görürdüm ama meğer pek faydalıymış.

Bence krem olayında birimin sevdiğini diğerimiz sevmeyebiliyor. O nedenle ben kendi bütçeme göre uygun birşeyler alıp deneme peşindeyim. Yalnız özellikle sevdiğim, bebeklerde bile kullanılabilen avene cicalfate ya da la roche cica kremlerini çok seviyorum. İkisi de oldukça yoğun kremler.

Ben tonik kullanmıyorum.

Kendim evde maskeler yapmayı da çok seviyorum çok küçük yaşlarımdan beri. Bu ara pirinç unu, yoğurt suyu, bal karışımını uygulayıp, kuruyana kadar bekleyip sonra yıkıyorum haftada iki kez. Bana iyi hissettiriyor.

Sağolun kızlar 🌸 yeni başlayacağım doğal ürünlerden yanayım önce sivilce sorunumu çözmem gerek

Merhaba, YouTube'dan faydalanabilirsiniz. Çisem Çakır ve Yağmur vardal adlı YouTube kanallarına şiddetle bakmanızı tavsiye ediyorum, her şeyi tane tane ve açıklayıcı bir şekilde anlatıyorlar. Yüzüne fırça gibi şeyler sakın kullanmayın, yüzünü çizer ve tahriş eder. Sadece elinizi kullanın yüzünüzü yıkarken, yağ bazlı ve su bazlı temizleyicilerle ilerleyin. Aslında cilt bakımını sosyal medyadakiler çok kompleks haline getiriyor, gereksiz gereksiz şeyler alıyorlar, reklamını yapıyorlar, ihtiyacınız olmayan hiçbir şeyi almayın derim.

Rutini nasıl oluşturacağınıza dair iki video koyuyorum, önerdiğim kanallardan da sivilce sorununuza bakabilirsiniz.

Merhaba, YouTube'dan faydalanabilirsiniz. Çisem Çakır ve Yağmur vardal adlı YouTube kanallarına şiddetle bakmanızı tavsiye ediyorum, her şeyi tane tane ve açıklayıcı bir şekilde anlatıyorlar. Yüzüne fırça gibi şeyler sakın kullanmayın, yüzünü çizer ve tahriş eder. Sadece elinizi kullanın yüzünüzü yıkarken, yağ bazlı ve su bazlı temizleyicilerle ilerleyin. Aslında cilt bakımını sosyal medyadakiler çok kompleks haline getiriyor, gereksiz gereksiz şeyler alıyorlar, reklamını yapıyorlar, ihtiyacınız olmayan hiçbir şeyi almayın derim.

Rutini nasıl oluşturacağınıza dair iki video koyuyorum, önerdiğim kanallardan da sivilce sorununuza bakabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim 🌸💕🤗

Back
X