Cilt Bakımı Ürünleri Cilt bakımı yüzünden cildim mahvoldu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

blankspace1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
404
147
Merhaba ben 18 yaşındayım. 2 ay sonra lise bitiyor. Yaklaşık 14-15 yaşlarından beri cilt bakımı yapıyorum. Eskiden sevdiklerim vs. herkes bana çirkin olduğumu söyledi, bende güzel olmak için her şeyi denedim. Ama bugün baktım cildim mahvolmuş. Aktardan aldığım kil maskesi ve sabunu kullanıyordum. Bir de bir markanın toniğini. Cildimi eski haline döndürmek için ne yapabilirim? Güzel bir ürün tavsiyesi olan var mı? Cildim kuru bu arada :KK43: Yardımınıza ihtiyacım var, üniversiteye bu halde gitmek istemiyorum :KK43:

Son düzenleme:
Merhaba ben 18 yaşındayım. 2 ay sonra lise bitiyor. Yaklaşık 14-15 yaşlarından beri cilt bakımı yapıyorum. Eskiden sevdiklerim vs. herkes bana çirkin olduğumu söyledi, bende güzel olmak için her şeyi denedim. Ama bugün baktım cildim mahvolmuş. Aktardan aldığım kil maskesi ve sabunu kullanıyordum. Bir de bir markanın toniğini. Cildimi eski haline döndürmek için ne yapabilirim? Güzel bir ürün tavsiyesi olan var mı? Cildim kuru bu arada :KK43: Yardımınıza ihtiyacım var, üniversiteye bu halde gitmek istemiyorum :KK43:
Kuru bir cilti kil ve sabunla daha kuruttun muhtemelen.

Ne gibi bir sorunun var şu an? Shea, argan gibi doğal yağlarla nemlendirmeyi dene bence.

Ne biçim bir çevreniz var arada. Manyaklar mı biraz? Hayatım da bir tek insana çirkinsin dememişimdir. 14-15 yaşında bir çocuğa bunu diyenin zihniyetine tüküreyim.

Kil maskesi, sabun, tonik... Yani cildinizi kurutmak için elinizden geleni ardınıza koymamışsınız...

Bol bol nemlendirin cildinizi, aloe vera ile zeytin yağını karıştırıp maske yapın.
Sabun (Kükürtlü sabun vb.) kullanmayın, phsı daha cilt phsına yakın ürünler kullanın temizlemek için.
Çoğu kez sadece su vurun yüzünüze ve o halde dinlenmeye bırakın.
Su bazlı nemlendirici kremler var, bepanthol bana iyi gelmişti, onu da kullanabilirsiniz gergin hissettiğinizde yüzünüzü.
İlaveten nemlendirmek için vazelin tarzı şeyler sürmeyin, cildinizin hava ile temasını kesmeyin diyeyim.

Cildim mahvoldu diyorsun hala buradan urun tavsiyesi istiyorsun. Bir uzmana git guzelce yardimci olsun. Instada, youtubeda, bloglarda gordugunuz seyleri alip yuzunuze surmeyin. Cilt tipinize uygun mu degil mi?

Kuru cildini daha da kurutmuşsun. Güzel bir nemlendirici al içeriği temiz. Yüzünü sadece suyla yıka, hatta su ile bile çok temas ettirme bol bol nemlendir
Toparlayınca, güzel içeriği temiz yıkma jeli
Güzel bir nemlendirici kullan

Mahvolmus derken ne olmus?

Aynaya baktım eskisi gibi güzel gelmiyor artık cildim :KK43: Pul pul oluyor mesela

Kil maskesi, sabun, tonik... Yani cildinizi kurutmak için elinizden geleni ardınıza koymamışsınız...

Bol bol nemlendirin cildinizi, aloe vera ile zeytin yağını karıştırıp maske yapın.
Sabun (Kükürtlü sabun vb.) kullanmayın, phsı daha cilt phsına yakın ürünler kullanın temizlemek için.
Su bazlı nemlendirici kremler var, bepanthol bana iyi gelmişti, onu da kullanabilirsiniz gergin hissettiğinizde yüzünüzü.
İlaveten nemlendirmek için vazelin tarzı şeyler sürmeyin, cildinizin hava ile temasını kesmeyin diyeyim.

Teşekkür ederim tavsiyeler için annem aloe vera bitkisini dikti çıkınca onu kullanacağım

24 yaşındayım . Son 2 yıldır cilt bakımı yapıyorum . Oda yumurta suruyorum veya maydanoz buharına tutuyorum suratımı bu .
Neden bu kadar takıntılandınız . Yazık rahat bırakın cildinizi. Bilip bilmedıgınız herseyı surmeyın .

Çocuktum, cahillik yaptım işte :KK43: Başkalarını ne dediğini kafaya takıp o kadar kimyasalı sürdüm yüzüme şimdi pişmanım ama elimden geleni yapacağım.

Bir de şey, zeytinyağı yüzdeki tüyleri çoğaltır mı?

Güzel bir nemlendirici al birde moisturizing toner olan alkolsuz bir tonik alirsan cildin duzelir
Sabuk kuru ciltlere iyi gelmez jel kullanmalisin veya bir sure sadece su ile yika jel durumunu arastir marka veremiyorum burda maalesef

Kuru bir cilti kil ve sabunla daha kuruttun muhtemelen.

Ne gibi bir sorunun var şu an? Shea, argan gibi doğal yağlarla nemlendirmeyi dene bence.

Ne biçim bir çevreniz var arada. Manyaklar mı biraz? Hayatım da bir tek insana çirkinsin dememişimdir. 14-15 yaşında bir çocuğa bunu diyenin zihniyetine tüküreyim.

8. sınıftayken sevdiğim çocuk ve komşumuzun kızı sürekli "Ben güzelim sen çok çirkinsin" diyordu. Ama artık erkeklerden nefret ettiğim için bir erkeğe güzel görünmek uğruna yüzüme hiçbir kimyasalı sürmeyeceğim. Artık akıllandım ben.

Güzel bir nemlendirici al birde moisturizing toner olan alkolsuz bir tonik alirsan cildin duzelir
Sabuk kuru ciltlere iyi gelmez jel kullanmalisin veya bir sure sadece su ile yika jel durumunu arastir marka veremiyorum burda maalesef

Eczanelerde satılan A... ile başlayan bir marka var. Onun temizleme köpüğü nasıldır sizce?

X