Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlar, bi konuda fikrinizi almak istedim, sizce gözaltı, kırışıklık, antiaging vs. kremlerini kullanmaya başlama yaşı ya da zamanı nedir, bilgisi ya da fikri olan var mı :sm_confused:
göz altındaki mimik çizgileri için önlem almaya 20 yaşından itibaren başlanması gerektiğini düşünüyor uzmanlar fakat öyle kırısıklık kremleriyle değil cok daha hafif nemlendiricilerle başlanmalı
göz altındaki mimik çizgileri için önlem almaya 20 yaşından itibaren başlanması gerektiğini düşünüyor uzmanlar fakat öyle kırısıklık kremleriyle değil cok daha hafif nemlendiricilerle başlanmalı
saol canım..ben serum kulanmak istemiştim ama güzellik uzmanı kadın 30'dan önce gerek olmadığını söyledi kafamçokkarıştı oysa daha önce dermatoloğa sorduğumda 25'ten sora yavaş yavaş cildi besliycek, kırışıklık ihtimalini azaltıcak kremlere başlanmalı demişti..nemlendiricileri zaten kullanıyoruz da ne biliim daha antiaging olabilicek serum ya da gözaltı kremleri gibi şeyleri kastediyorum :sm_confused: