- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Bence kullan bir dene, şu videoyuda izleyebilirsin cisem cakir sa rozali cildi belki ilgini çekerBenim cildim rozali. Cok degil yinede kullansam mi diyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kullan bir dene, şu videoyuda izleyebilirsin cisem cakir sa rozali cildi belki ilgini çekerBenim cildim rozali. Cok degil yinede kullansam mi diyorum.
Açıkçası the ordinary urunlerine bayiliyorum 6 adet urunum var bu markadan ve severek kullanıyorumGule gule kullan
The Ordinary nin azelaic acid e bakiyordum bende.
Aha ,bha peeling den daha sonra memnun haldigim icin bundan da umutluyum.
Ben madelik acid aldım. Senin cildin rozalı mı?Azelaic acid kullanan var mi ?
Mandelic de var bende. Yanaklarim hafif rozali. Eskiden banyo sonrasi cosardi. O baya azaldi. Ama yinede var. Allike aldim,esim niye aldin yanaklarin kirmizi zaten diyor demek ki tam kurtulamadimBen madelik acid aldım. Senin cildin rozalı mı?
azelik Asit rozali ciltler için çok iyi. enzim peeling , krem ve serum şeklinde var.Mandelic de var bende. Yanaklarim hafif rozali. Eskiden banyo sonrasi cosardi. O baya azaldi. Ama yinede var. Allike aldim,esim niye aldin yanaklarin kirmizi zaten diyor demek ki tam kurtulamadim
Hayir kullanmiyorumazelik Asit rozali ciltler için çok iyi. enzim peeling , krem ve serum şeklinde var.
Cica krem kullanıyor musun?
nasıl yaaa Benim tavsiyelerim sizin orada var mıdır ki?Hayir kullanmiyorum
Tavsiyen var mi atesli gadin
Vardir belki.nasıl yaaa Benim tavsiyelerim sizin orada var mıdır ki?
cica krem ya da onarıcı krem diye geçiyor. Ben bir kaç örnek atayım sana sen muadiline bak. bunu haftada 3 4 kere kullan rahatlatır seni.
Doktorlar, rozalı ciltlerin aha bha kullanmasını da istemiyorHayir kullanmiyorum
Tavsiyen var mi atesli gadin
Azelik asit kullanması daha uygunDoktorlar, rozalı ciltlerin aha bha kullanmasını da istemiyor
Tesekkurler La Roche ile deneyimim iyi. Mutlaka vardir eczanede.A Arrietty_ bak bunlar Cica kremi. Onarıcı kremlerle desteklersen cilt bariyerin de güçlenir. Fazla kullanma sivilce yapabilir
Eki Görüntüle 3066584
Eki Görüntüle 3066585
Eki Görüntüle 3066586
Eki Görüntüle 3066587
Eki Görüntüle 3066589
Eki Görüntüle 3066590
WhaaatDoktorlar, rozalı ciltlerin aha bha kullanmasını da istemiyor
Evet normal ciltleri bile o asitler tahriş edebiliyor (bknz;ben)Azelik asit kullanması daha uygun
La roche biraz kalın yapılıymış sanırım , cildim anlaşamayabilir. Bakayım senin önerdiğine .Şimdi paylaşım yaptım. La roche cildin anlaşabiliyorsa güzel bence. Avenne seviyorum. Ben Ceradolin kullanıyorum çok memnunum. Sivilce izimi bir haftada hafifletti baya
Eki Görüntüle 3066592
Ben şöyle yapıyorum günlük nemlendircimi kullanıyorum yine. bunu sadece haftada 3 gün yatarken kullanıyorum.Tesekkurler La Roche ile deneyimim iyi. Mutlaka vardir eczanede.
Normal kullandigim nemlendiriciye ara verecegim ozaman degil mi
cilt tipin nasıl?La roche biraz kalın yapılıymış sanırım , cildim anlaşamayabilir. Bakayım senin önerdiğine .
Bu cilt bakımı bataklık resmen. Görümcemi de alıştırdım. yalvarıyor bana "abla nolur artık link atma" diyeEvet normal ciltleri bile o asitler tahriş edebiliyor (bknz;ben)