- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Ben ve ticaret hic uygun ikili degiliz. Iflas ederimGetir bize satısini yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ve ticaret hic uygun ikili degiliz. Iflas ederimGetir bize satısini yap
Gül alerjiktik haberin olsun. dikkatli kullanBir de gül suyu ve yüz yıkama jeli istiyorum. Otacıya ve doa kozmetike baktım ama karar veremedim. Otacının gül suyu orijinal değil dediler onun yerine doa kozmetikden al onun ki doğal dediler. Sen ne diyorsun
Nasıl da karıştırdım topigini botoxla dolguylaGül alerjiktik haberin olsun. dikkatli kullan
Şişenin çekiciliği pekiCizgileri onlemek icin
Celenes iyidir ya onu beğeniyorlar. Görümcem de bunu kullanıyor.Az önce şunu sipariş ettim yorumlari gayet iyiydi temiz içerikli ve hayvanlar üzerinde test edilmemiş falan. İnşallah cildime iyi gelir.
Cekici algin pek degüsukŞişenin çekiciliği peki
Almıyorum o zamanGül alerjiktik haberin olsun. dikkatli kullan
Ucuz olunca korktum. Teşekkür ederim.Celenes iyidir ya onu beğeniyorlar. Görümcem de bunu kullanıyor.
Ay yok korkma hatta şöyle söyleyeyim gidebilirsen gratise bak orada %50 indirimdeydi 60tl gibi bir şeye iniyordu fiyatı haberin olsunUcuz olunca korktum. Teşekkür ederim.
Ben de 64 tlye aldım.Yine de teşekkür ederimAy yok korkma hatta şöyle söyleyeyim gidebilirsen gratise bak orada %50 indirimdeydi 60tl gibi bir şeye iniyordu fiyatı haberin olsun
Resmen dinleniyoruz hahahahaKarsima ne cikti
SKINCARE | BEAUTY | SELF CARE on Instagram: "Follow us 🧴 @skincarefuv 🧴 - 📸: @honazskin - #skincareroutine #skincare #selfcaretips #selfcarethreads #selfcareproducts #hygieneproducts #hygiene #skincareproducts #selfcare #skincaretips #skincare #ski
3,049 likes, 21 comments - skincarefuv on March 24, 2022: "Follow us 🧴 @skincarefuv 🧴 - 📸: @honazskin - #skincareroutine #skincare #selfcaretips #selfcarethreads #selfcareproducts #hygieneproducts #hygiene #skincareproducts #selfcare #skincaretips #skincare #skincaretips #skincareproducts...www.instagram.com
Akne ve rozali ciltler için öneriliyor. Kullanmadim hiçAzelaic acid kullanan var mi ?
Benim cildim rozali. Cok degil yinede kullansam mi diyorum.Akne ve rozali ciltler için öneriliyor. Kullanmadim hiç
Gule gule kullanYeni bebeklerim ile tanışın yaza hazırım
Cildimde gecen yazdan kalma koyu lekeler var kışın retinol ile bi tık açılma oldu bunu korumak için daha dikkatli olacağım artik. Alfa arbutin ve niacinamide bu konuda bana yardimci olacağını dusunuyorum. Hyaluronik asit cildimdeki nemi koruyacak ve gunes kremi ile cildim korunmus olacak
Cerave ürünlerine bayıldım tek kelime ile cildim pamuk gibi oluyo yıkadıktan sonra asla kuruma gerilme olmuyo. (Yağ bazli ve jel temizleyici)
Eki Görüntüle 3065719
Eki Görüntüle 3065720
Eki Görüntüle 3065721