- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldimmm şimdi bana gözenekler için karma ciltlere yönelik önerilerinizi dinleyeyimm
Geldimmm şimdi bana gözenekler için karma ciltlere yönelik önerilerinizi dinleyeyimm
Benim su tek tuk komedon yoksa komedon degil mi. Gitmiyor arkadas.
Yok oyle bisey yok yokCildiye yolu göründü sana slslsls
gitmiyor ama gitmiyorrrYok oyle bisey yok yok
Vallahi gitmiyorgitmiyor ama gitmiyorrr
Vallahi gitmiyor
Teşekkür ediyorum, voonka tablet olandan almıştım ama pek etki etmedi gibi. Şase daha etkili deniyor, bu tablete devam etsem mi karar veremiyorum. Etki süresi nasıldır?Selam canım
Bir kaç marka söyleyeyim sen içeriklerine bak sana uygunu kullan
Kiperin
Day2day
Voonka
En etkilisi toz formunda olan. Bir de 3 ay kullanman lazım. 3 ay kullan 2 ay ara ver şeklindeTeşekkür ediyorum, voonka tablet olandan almıştım ama pek etki etmedi gibi. Şase daha etkili deniyor, bu tablete devam etsem mi karar veremiyorum. Etki süresi nasıldır?
daha çok duşa girdiğimiz ve daha çok ürün kullandığımız için bence besleniyor tüyler.Ya kızlar yazın tüyler daha mı hızlı uzuyor yoksa bana mı öyle geliyor
Ya kızlar yazın tüyler daha mı hızlı uzuyor yoksa bana mı öyle geliyor
Ben ve yaptırmak istiyorum ama güvenemiyorum. Güveniyorsan çok iyi. Arkadaşım ilk botoks önermiyorduCalci, kendime cilt bakımı ve elektrofrekans randevusu aldım.
Hiç deneyimin var mı?
Şöyle bir cihazEki Görüntüle 3295283 bu Şubat kas aramda iki kırışık peydah oldu.botox işine girişmek istemiyorum henüz. O yüzden bu sonbahar kış kendime çiçek gibi bakmayı hedefledim