- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Yüzümüz kil maskesi yaptım, yanıyorum a dostlar. Geçen kili azıcık sürmüştüm hiçbir şey hissetmedim. Şimdi yakıyor. Umarım zararı dokunmaz
Hangi marka kil masken bir de aç dk durdu yüzünde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzümüz kil maskesi yaptım, yanıyorum a dostlar. Geçen kili azıcık sürmüştüm hiçbir şey hissetmedim. Şimdi yakıyor. Umarım zararı dokunmaz
Claderm. 10 dk tutup yıkadım. Zaten kil maskeleri hafif yakıyor galiba,öyle duydum, ben bir az cazgırım ağrı konusunda, ağrı direncim çok düşük.Hangi marka kil masken bir de aç dk durdu yüzünde?
Claderm en fazla taş çatlasın 4 dk tutmalısın. Çok güçlü bir kil maskesi o. Benim cildim alışkın olduğu halde 4 dk tutarımCladerm. 10 dk tutup yıkadım. Zaten kil maskeleri hafif yakıyor galiba,öyle duydum, ben bir az cazgırım ağrı konusunda, ağrı direncim çok düşük.
Ay onun narlisini denemistim. Benimde yuzumu yakiyordu.Claderm. 10 dk tutup yıkadım. Zaten kil maskeleri hafif yakıyor galiba,öyle duydum, ben bir az cazgırım ağrı konusunda, ağrı direncim çok düşük.
Ay arkasında 5-10 dk yazmıştı, ben de kurusun diye beklettimCladerm en fazla taş çatlasın 4 dk tutmalısın. Çok güçlü bir kil maskesi o. Benim cildim alışkın olduğu halde 4 dk tutarım
Aynen narlısıAy onun narlisini denemistim. Benimde yuzumu yakiyordu.
Geçen hafta da yaptım aynısından ama daha ince tabaka sürdüm. Bu sefer kalın sürdüm diye oldu herhalde anlamadım. Ama geçen sefer de yararı olmamıştı, bu gün Siyah noktalara iyi geldiğini fark ettim. Ortayı tutturmam lazım.
Bir k beauty seven dahaGece rutinim
Heimish all clean balm
Missha deep clean foam cleanser
Kaine kombucha tonik
Missha time revolution esans
Manyo galactomy niacin esans
Missha madecosside serum ampul
Missha Vita c krem
Selam bebekler geçen gün hamile olduğumu ve cilt bakımı hakkında yardım istediğimi söylemiştim. Sizlere bir sorum/isteğim daha olacak. Daha öncede söylemiştim yüzüm zaten sivilceye meyilliydi hamilelikte doldu. Bugün üç sivilceyle birden uyandım üstelik ağrılı. Bunlara ne sürebilirim? Napabilirim? Uçları beyaz oluyor yüzüme bir şeyler sürmek istemiyorum ve işe gidiyorum o şekilde çok kötü duruyorlar. Bir yardım edinnnn
GöndereyimNemlendiricim bitti siparis ettigim gelmedi.
Aksam uyku maskesi surerim de sabah ne surecegim yahu.
Rutin oncesi bu ay bitenleri yorumlayim
Yarin ben isteyken gelcek paketimGöndereyim
Nemlendiricim geldi
Yeni bir sabah rutini olusturacagim. Kullandiklarim bitti.
Heimish all clean green foam i kullandim . Yuzumu kurutuyor zaten hediye gelmisti. Normalde ilgimi ceken bir urun degildi
Cosrx snail mucin esansi herkesde iyi gelir bana hic etkisi olmadi. Daha cok glass skin icin almistim
Benton snail bee Ultimate serum+. Cildi guclendirmek ve cizgilere karsit almistim. Guzel bir serum. Tekrar almayi dusunmuyorum ama.
Son olarak Some by mi Propolis b5 nemlendiricisi. Cildim hassas diye aldim. Fakat bal kokusu beni benden alda. Tiksine tiksine bitirdim kremi