- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Sivilce yapar mı?Bal serumu en sevdiğim Bunu haftada iki akşam kullan.
Arbutini de haftada 3 4 kullanabilirsin. Sabah akşam farketmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sivilce yapar mı?Bal serumu en sevdiğim Bunu haftada iki akşam kullan.
Arbutini de haftada 3 4 kullanabilirsin. Sabah akşam farketmez
Sivilce yapar mı?
Döner evet. Baska birsey yapmayin benceArkadaşlar kendi kendime ağda yaptım, bir yerin üstünden birkaç kere geçtim beceremeyince. Orası morarmış. Poşetin içine buz ve su koyup orada beklettim. Başka ne yapabilirim? Normale döner değil mi?
Cica lı krem varsa ondan sürebilirsinArkadaşlar kendi kendime ağda yaptım, bir yerin üstünden birkaç kere geçtim beceremeyince. Orası morarmış. Poşetin içine buz ve su koyup orada beklettim. Başka ne yapabilirim? Normale döner değil mi?
Teşekkür ederim.Döner evet. Baska birsey yapmayin bence
Skinmaster bariyer onarıcı krem ve peptidli krem var.Cica lı krem varsa ondan sürebilirsin
Bariyer onarıcı işini görürTeşekkür ederim.
Korktum çünkü dayak yemiş gibi morardı, size sorayım diye düşündüm.
Skinmaster bariyer onarıcı krem ve peptidli krem var.
TeşekkürlerBariyer onarıcı işini görür
Akşam rutinim
Liacape yağ bazlı temizleyici
Piu temizleme jeli
Luvit centellalı tonik
Jeuvenille resveratrol serum
New lab collagen+peptit serum
She vec azeleaik kren
Memnunum. Salisilik asitli yüz yıkama jeli bu. Yazın asitli temizleyici kullanıyorum rutinde haftada 4. Çünkü yazın cildim yağlanıyor ve sivilce çıkarma potansiyeli oluyorBen bu gün hafiften garip gibiydim, sabah rutini yapmadım, evde güneşten Kaçıp durdum mecburen.
Piu markasından memnun musunuz?
Deli fikirlerini dolaşıyor aklımda. Onun nemlendiricisini mi alsam diye )) ama 2.ürün 1 tl yapmışlar, 2 ürün almaya elim gitmiyor ))Memnunum. Salisilik asitli yüz yıkama jeli bu. Yazın asitli temizleyici kullanıyorum rutinde haftada 4. Çünkü yazın cildim yağlanıyor ve sivilce çıkarma potansiyeli oluyor
Deli fikirlerini dolaşıyor aklımda. Onun nemlendiricisini mi alsam diye )) ama 2.ürün 1 tl yapmışlar, 2 ürün almaya elim gitmiyor ))
Leke akne karşıtı olmasa Kafası çelmeye çalışıyor sanki neyse bu sefer facelab, sonra ona da bakarım ))Ben onun nemlendiricisini vücuduma kullanıyorum yüzüme denemedim hiç
Onu görmedim ben ama leke ve akne karşıtıysa şans verilebilir. en kötü vücuduna kullanırsınLeke akne karşıtı olmasa Kafası çelmeye çalışıyor sanki neyse bu sefer facelab, sonra ona da bakarım ))
Bunu da gelecek aya sektireyim o zaman.Geçen ay başladım cilt bakımına, evde hiçbir şey yoktu, birden aldım, böyle durmadan alırsam kocam korkak Cilt bakımına taktım bir az, psikolojim bozulmuş sanıyor, tedirginOnu görmedim ben ama leke ve akne karşıtıysa şans verilebilir. en kötü vücuduna kullanırsın
Bunu da gelecek aya sektireyim o zaman.Geçen ay başladım cilt bakımına, evde hiçbir şey yoktu, birden aldım, böyle durmadan alırsam kocam korkak Cilt bakımına taktım bir az, psikolojim bozulmuş sanıyor, tedirgin
Aynen önce acillerle gidiyorum ))Temel adımlarla ilerle bir süre o zaman. Sonra yavaş yavaş eklersin rutinine