Cilt bakımı rutini

Noraa89

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
2.854
1.309
35
Merhaba hanımlar, 31 yaşındayım cildime son 1 kaç senedir bakmaya başladım, belli rutinler oluşturdum kendimce ama yeterli mi değil mi ya da yanlışlarım var mı yok mu bilemiyorum. Yanlışım var ise düzeltirseniz sevinirim ayrıca her türlü öneriye de açığım.

Sabah ve akşam
Yüz yıkama jeli ile yıkama
Göz çevresi için çok da kaliteli olmayan bir krem sürüyorum.
Nemlendirici
Anti aging krem
Gün içerisinde aklıma geldikçe güneş koruyucu

Duş aldıktan sonra vücudumu fırçalıyorum nemliyken, bebe yağı ya da krem sürüyorum tüm vücuduma

Pazar günleri peeling ya da maske yapıyorum yüzüme, saçıma da şu meşhur bepanthen, evigen vitaminlerle maske yapıyorum.

İnstagramda bir çok kişide görüyorum serum kullanıyorlar. Serum kullanmalı mıyım yukarıdaki rutinler yeterli mi sizce? Nemlendirici, serum, anti aging krem tavsiyelerine de açığım.

Dipnot: Makyaj çok nadir yapıyorum ayda belki 3-4 gün.

Her ürün her cilde iyi gelmez. Aynı cilt tipine sahip olsanız bile birine iyi gelen krem size iyi gelmeyebilir.Deneme yanılma oluyor genelde. Ama krem kullanıyorsanız kaliteli bir krem kullanmanızı tavsiye ederim.
Uyguladığınız rutinler gayet iyi bence.

Bende yaş 35 makyaj ayda bir yaparsam.
Bende sabah akşam;
Yüz yikama jeliyle yıkıyorum
Banyoda haftada bir mutlaka kese yapiyorum yüzümü de incitmeden :)
Aloe verali jel kullaniyorum
Maya maskesi yapiyorum haftada bir
Ve nemlendirici:KK66:

Bende yaş 35 makyaj ayda bir yaparsam.
Bende sabah akşam;
Yüz yikama jeliyle yıkıyorum
Banyoda haftada bir mutlaka kese yapiyorum yüzümü de incitmeden :)
Aloe verali jel kullaniyorum
Maya maskesi yapiyorum haftada bir
Ve nemlendirici:KK66:

Aloe vera jeli ne zaman kullanıyorsunuz?

Merhaba hanımlar, 31 yaşındayım cildime son 1 kaç senedir bakmaya başladım, belli rutinler oluşturdum kendimce ama yeterli mi değil mi ya da yanlışlarım var mı yok mu bilemiyorum. Yanlışım var ise düzeltirseniz sevinirim ayrıca her türlü öneriye de açığım.

Sabah ve akşam
Nemlendirici
Anti aging krem

Duş aldıktan sonra vücudumu fırçalıyorum nemliyken, bebe yağı ya da krem sürüyorum tüm vücuduma

Pazar günleri peeling ya da maske yapıyorum yüzüme, saçıma da şu meşhur bepanthen, evigen vitaminlerle maske yapıyorum.

İnstagramda bir çok kişide görüyorum serum kullanıyorlar. Serum kullanmalı mıyım yukarıdaki rutinler yeterli mi sizce? Nemlendirici, serum, anti aging krem tavsiyelerine de açığım.

Sürekli yeni şeyler denerim cilt bakımım için. Nemlendiricim bitmişti. Almak için siteye girince bunları gördüm. 3-4 gündür kullanıyorum ama cilt tonu açılma, lekelerde azalma fark ettim. Serumun tek başına kullanılmaması tavsiye ediliyor. Diğeri de nemlendirici zaten. Çok güzel bi nemlendirici o da. Şu an için tavsiye ederiö

Eklentiler

• FE10E66E-2CA2-4263-9729-F4AB3CCDA203.jpeg
    FE10E66E-2CA2-4263-9729-F4AB3CCDA203.jpeg
    100,7 KB · Görüntüleme: 68
Sürekli yeni şeyler denerim cilt bakımım için. Nemlendiricim bitmişti. Almak için siteye girince bunları gördüm. 3-4 gündür kullanıyorum ama cilt tonu açılma, lekelerde azalma fark ettim. Serumun tek başına kullanılmaması tavsiye ediliyor. Diğeri de nemlendirici zaten. Çok güzel bi nemlendirici o da. Şu an için tavsiye ederiö

Ordinary'i her yerde görüyorum bu ara. Fiyatı da diğer ürünlere göre biraz daha pahalı sanırım fiyatından dolayı aklımda kalmış:) Fiyatına değer mi sizce?

Ordinary'i her yerde görüyorum bu ara. Fiyatı da diğer ürünlere göre biraz daha pahalı sanırım fiyatından dolayı aklımda kalmış:) Fiyatına değer mi sizce?
Valla benim yüzümde sürekli sivilce izleri ve kızarıklık olurdu. Beyaz tenli olduğum için de çok belli eder kendini. Sürekli Farklı leke giderici falan kullandım. Hatta en son çok övüldüğü için la Roche posey nin bi kremini kullanmıştım. O 90 TL falandı. Ama hiç bi işe yaramadı. Bunu kullanmaya başlayalı 4-5 gün oldu. Yüzümdeki farkı çok net görebiliyorum. 1 ay kullansam bebek gibi olacak sanki ki bu benim için çok zor bseydi. Her ciltte her ürün aynı sonucu göstermeyebilir tabi ama ben beğendim baya

Sabah ve akşam
Nemlendirici
Anti aging krem

Ben ne olursa olsun evde cilt bakımım sonrası ayda bir kez veya 6 haftada bir kez profesyonel cilt bakımı yaptırıyorum size de öneririm :) hatta essi güzellik salonundan baya memnunum bir çok şubesi de var türkiye'de bu da size bonus önerim olsun :) güneş kremi olarak da esderma md sun protect kullanıyorum, asla sivilcelenme yapmıyor.

X