Merhaba hanımlar, 31 yaşındayım cildime son 1 kaç senedir bakmaya başladım, belli rutinler oluşturdum kendimce ama yeterli mi değil mi ya da yanlışlarım var mı yok mu bilemiyorum. Yanlışım var ise düzeltirseniz sevinirim ayrıca her türlü öneriye de açığım.
Sabah ve akşam
Yüz yıkama jeli ile yıkama
Göz çevresi için çok da kaliteli olmayan bir krem sürüyorum.
Nemlendirici
Anti aging krem
Gün içerisinde aklıma geldikçe güneş koruyucu
Duş aldıktan sonra vücudumu fırçalıyorum nemliyken, bebe yağı ya da krem sürüyorum tüm vücuduma
Pazar günleri peeling ya da maske yapıyorum yüzüme, saçıma da şu meşhur bepanthen, evigen vitaminlerle maske yapıyorum.
İnstagramda bir çok kişide görüyorum serum kullanıyorlar. Serum kullanmalı mıyım yukarıdaki rutinler yeterli mi sizce? Nemlendirici, serum, anti aging krem tavsiyelerine de açığım.
Dipnot: Makyaj çok nadir yapıyorum ayda belki 3-4 gün.
Sabah ve akşam
Yüz yıkama jeli ile yıkama
Göz çevresi için çok da kaliteli olmayan bir krem sürüyorum.
Nemlendirici
Anti aging krem
Gün içerisinde aklıma geldikçe güneş koruyucu
Duş aldıktan sonra vücudumu fırçalıyorum nemliyken, bebe yağı ya da krem sürüyorum tüm vücuduma
Pazar günleri peeling ya da maske yapıyorum yüzüme, saçıma da şu meşhur bepanthen, evigen vitaminlerle maske yapıyorum.
İnstagramda bir çok kişide görüyorum serum kullanıyorlar. Serum kullanmalı mıyım yukarıdaki rutinler yeterli mi sizce? Nemlendirici, serum, anti aging krem tavsiyelerine de açığım.
Dipnot: Makyaj çok nadir yapıyorum ayda belki 3-4 gün.