Cilt Bakımı Ürünleri Cilt Bakımı Için Öneriler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Naslenzl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
1
0
24
Karma yapılı bir cildim var ve dove ürünleri'nı önerdiler bana cilt için. Dove cream bar original yani beyazlisinin cildi pullastirdigini söylüyorlar.Bana yeşil olanı önerdiler fresh touch.Acaba dove cream bar original mı dove cream bar fresh touch'ı mı önerirsiniz?

Eklentiler

• images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    21,6 KB · Görüntüleme: 65
  • images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    20,1 KB · Görüntüleme: 66
Lütfen bulunduğun yerde Herbalife beslenme kulübü varsa oraya git cilt bakımı yaptırmak istediğini söyle. O kadar memnun kalırsın ki bir daha yüzüne başka bir şey sürmezsin😊

Lütfen bulunduğun yerde Herbalife beslenme kulübü varsa oraya git cilt bakımı yaptırmak istediğini söyle. O kadar memnun kalırsın ki bir daha yüzüne başka bir şey sürmezsin😊

Bazı uzmanlara göre sabah uyandığımız andan gece yattığımız ana kadar cildimize gün içerisinde birçok krem, bakım maskesi vs. Sümemiz gerekiyor. Gece kremi, gündüz kremi, yaşlanma karşıtı krem vs. Fakat hiçbirimiz bu kadar ürüne ne para veriyoruz ne de zaman ayırıyoruz. Şahsen ben bir gün bu düzeni yapsam ikinci günden kaytarmaya başlıyorum. Bir de cildimize o kadar kimyasal içerili ürün sürmek ne kadar doğru bilemiyorum. Kendimize iyi bakmak ve bakımlı olmak binlerce ürün kullanmak anlamına gelmez. Az ama öz ürünleri kullanırsak gayet sağlıklı olabileceğimiz gibi tasarrufta sağlayabiliriz. Cilt bakımı ve sağlığı konusunda fazlaca makale okudum ve cildimin ihtiyacı olan vitamin desteklerini biliyorum. İlk olarak beslenme düzenimi değiştirmeye ve cildim için yararlı olabilecek besinleri, beslenmeme dahil etmeye çalıştım. Fakat yeterli olmadığını gördüğümde takviye gıdaya başvurdum. Mesela glukozamin cildimiz için çok yararlı bir madde iken vücudumuz çok az oranda glukozamin üretir. Bu noktada güvendiğim bir marka olan Nutraxin gold collagen takviyesine başladım. Böylece tek ürün ile cildimi hem içeriden besleyebilecek hem de vücut sağlığımı kontrol altında tutabileceğim. Hemde takviye ilacı kullanırken saatler ayırmama gerek kalmıyor :)

X