Aynen öyle keyifle yapıyorumMaşallah
Kesinlikle zaten severek yapınca külfet olarak gelmiyor insana
Biraz moralim bozuk olsa ya da ağırlık hissetsem üzerimde hemen bir cilt bakımı yapıp resmen canlanıyorum. Enerji de veriyor kendisi için bir şey yapmak insana.
Ben burdayımBizim burası çok sessizlesti neredesiniz kızlar
Bnde bugün fiddy yöntemini uyguladım akşam rutinimdeBen burdayım
Sabah rutinim
Sadece yüzümü yıkadım
Bnde bunu kullaniyorumBu akşam bu iki kil maskesinden birini yapıcam hangisini yapayım karar veremedim
Bnce ikinci sıradaki bir hafta sonu birini diğer haftasonu diğerini kullan bnce daha iyi olurBu akşam bu iki kil maskesinden birini yapıcam hangisini yapayım karar veremedim
C vitamini markası nedir acabaSabah rutinim
Yüzümü yıkadıktan sonra
Gözaltı serumu
C vitamini
Güneş koruyucu
Bende öyle düşündüm kuzumBnce ikinci sıradaki bir hafta sonu birini diğer haftasonu diğerini kullan bnce daha iyi olur
The purest solutionsC vitamini markası nedir acaba
Kuzum kil maskesi retinol retinal aha bha ve kırmızı peelingler kusma yapıyor cildin altındakileri çıkartıyorlar..bende olmadı hiç ama çok olan var arkadaşım var sonra da bebek cildi gibi yapıyorlar..bende duyduklarımı gördüklerimi söylüyorumBöyle kusma var cildimde regl dönemiyle başladı bitti aynı devam inşallah toparlar bir an önceselennn
Valla ben bioderma atoderm kullanıyorum çok ta memnunumKızlar effectha nemlendirici kremim bitttii şuan yenisini alamam başka hangi nemlendirici önerirsiniz bana karma cilt
Oda çok pahalı şuan ya essence renkli nemlendiricisini alıyım yada marudermninkini ilerleyen günlerde effecthaya dönerim yineValla ben bioderma atoderm kullanıyorum çok ta memnunum