Popüler Konu Cilt bakım rutinlerim

Kızlar medik8 ürünleri almak istiyorum özellikle peptit serumu ve retinal serisini kullanmak istiyorum kullanan arkadaslar var mı gozeneklerim.var göz altı ince çizgiler var ve elastikiyet kaybi var
Ben c vitamininden ve güneş kreminden çok memnunum. Toniğini sevemedim ekstra bir etki de farketmedim elim kullanmaya bile gitmiyor. Onun diğer ürünleri aldıkça eczane denemem için peptit serumu ve retinal serumunu vermişti. Uzun süre kullanmadım ufaklardı ama retinalin yapısını ve bıraktığı hissi çok sevdim. Peptitin yapısını hiç sevmedim yapışık bir hissiyat bırakıyordu.
Çevrenizde dermokozmetik tarzda ürünler satan eczaneler varsa mutlaka takip edin. Bazen bakım günleri oluyor ve satın almadan önce cildinizde deneyimleme fırsatı oluyor. Cildinizin ihtiyacına göre de uzman yönlendirmelerde bulunuyorlar.

Kızlar medik8 ürünleri almak istiyorum özellikle peptit serumu ve retinal serisini kullanmak istiyorum kullanan arkadaslar var mı gozeneklerim.var göz altı ince çizgiler var ve elastikiyet kaybi var
Çevremde kullanan ve memnun olan da var asla bir daha almam diyende var ben kullanmadım bu yüzden yorum yapmam mümkün değil sadece kullananlar memnun kalanlar da var hiç memnun değilim diyenlerde çok fazla
Onun yerine ben avene alırım daha güzel hepsini kullandım zamanında çok memnundum sonra kore ürünlerine başladım o yüzden avene almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…