Saç toniğinin kremi ve şampuanı senelerdir çözemediğim saç dökülmemi bitirdi resmen o kadar memnunum ki görünce yazayım dedim güle güle kullanılsın hepsi deBunları aldım cream co peptit serum ve purest arbutin bulamadım
Cerave eczaneden aldım
Cream co rosman
Saç tonik Watsons
Hala elimdeki ürünlerle yıkama tonik nemlendirici krem güneş kremi şekilde standart rutinimi yapıyorum yeni aldıklarımı bittikçe ekleyeceğim
Teşekkür ederimSaç toniğinin kremi ve şampuanı senelerdir çözemediğim saç dökülmemi bitirdi resmen o kadar memnunum ki görünce yazayım dedim güle güle kullanılsın hepsi de
Sağlıklı günler de kullanın, şifa olsunTeşekkür ederimbende dökülme yok ama uzamıyor Dünde bunları aldım
Sanada şifa olsun inşallahGündüz rutini yapıldıMelatonin hapının bende ki etkisi; uykuya dalmakta çok zorlanıyordum onu bitirdi şuan için yastığa kafamı koyuyorum gerisini hatırlamıyorum. Sabah ta daha erken ve dinç kalkıyorum
Teşekkür ederim :) Hepimize şifa olsunSanada şifa olsun inşallah
Aaa claraderm kavanoz maske mi çıkarmışTeşekkür ederimbende dökülme yok ama uzamıyor Dünde bunları aldım
Gratiste kasa arkası 19 tl aldım ama kullanmadan önce bende size içeriğini soracaktımAaa claraderm kavanoz maske mi çıkarmışbunun içinde de salisilik asit var mı?
Çok sadece bir içeriği var C vitamini ve nemlendiriciGratiste kasa arkası 19 tl aldım ama kullanmadan önce bende size içeriğini soracaktım
Yeterlimi senceÇok sadece bir içeriği var C vitamini ve nemlendirici
Sade olması daha iyi bence :) Portakallı sanırım bu yada limonlu C vitamini ordan geliyor. Çok kurutmasın diye de son sıraya nemlendirici koymuşlar. Ben hiç kullanmadım ama bu markanın en sevileni narlı olan sanırım. Zaten bütün işi kil yapıyor gerisi çok ta önemli değilYeterlimi sence
Siz böyle kil maskesi yapınca benim canım fiddy yapmak istiyorGratiste kasa arkası 19 tl aldım ama kullanmadan önce bende size içeriğini soracaktım
Bende bu ve narlısı var çok iyilerGratiste kasa arkası 19 tl aldım ama kullanmadan önce bende size içeriğini soracaktım
Rossmanda gördüm ama kullanmadımDr. Cellio markasını duyan deneyimleyen var mıKore markasıymış
Orda yok bildiğim kadarıylaRossmanda gördüm ama kullanmadım
İçeriği güzel bence diğerinde olan salisilik asiti çıkarmaları iyi olmuş gebelik düşüncem olduğu için bırakıp dermokil e geçmiştim ama dermokil claraderm kadar etkili değilGratiste kasa arkası 19 tl aldım ama kullanmadan önce bende size içeriğini soracaktım