İyiydi cnm rutini tam oturtamiyorum ki illa bir ürün sorun çıkarıyor şu celenesi degisiyim nemlendirici alayım değerlendirecegim yeni aldığımı Ahuu14Evet daha önce de kullandığın bir marka memnun kaldın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiydi cnm rutini tam oturtamiyorum ki illa bir ürün sorun çıkarıyor şu celenesi degisiyim nemlendirici alayım değerlendirecegim yeni aldığımı Ahuu14Evet daha önce de kullandığın bir marka memnun kaldın mı
Hergun mu kullanıyorsun arbutini yesaBugün akşam
Yağ bazlı
Şu bazlı
Sonra canlandırıcı kolajen serum sürdüm
Yatmadan önce de
Vazgeçilmezim dermoskin arbutin :)
Hergun mu kullanıyorsun arbutini yesa
Geldi bnm canım kızlar bakalım Nasil anlaşacak cildimle Kova hatunu B bensimo S Skinkeyrlover Kirmizi krizantem selennn noegthy Ahuu14 Bearhug Beyondparadise
Tşk. Cnm.bu krem ne işe yarıyor BearhugGüle güle kullan canım
Bende de bu kremi var heliocare in çok memnunum fiziksel filtre kullanmak istediğimde bunu sürüyorum daha önce başka ürünlerini de kullanmıştım genel olarak sevdiğim bir marka
Eki Görüntüle 3190943
Bu da güneş kremi canım ama kimyasal değil mineral filtreli.Tşk. Cnm.bu krem ne işe yarıyor Bearhug
Hadi hayırlısı sebboGüneş kremi güncellemesi yapmaya geldim tam yağlı cilt fondoteni yüzde yağlı his bırakmıyor bir anlima bir yanaklarima birde boynuma bir pıt bıraktım emdirdim umarım kuru karma cildimle iyi anlaşır Kova hatunu B bensimo Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover selennn Ahuu14 Bearhug Beyondparadise yesa noegthy
beğenmene sevindim canımGüneş kremi güncellemesi yapmaya geldim tam yağlı cilt fondoteni yüzde yağlı his bırakmıyor bir anlima bir yanaklarima birde boynuma bir pıt bıraktım emdirdim umarım kuru karma cildimle iyi anlaşır Kova hatunu B bensimo Kirmizi krizantem S Skinkeyrlover selennn Ahuu14 Bearhug Beyondparadise yesa noegthy
Im from ginseng kullanıyorum ben çok memnunum sanırım ginseng serumların atası ve en etkilisi şu an o. Diğer markaları kullanmadım ama kullananlar hiçbirinin im from kadar etkili olmadığını söylüyorduArkadaşlar ginseng kullanmaya yeni yeni başlıycam. Skinmaster aldım o bitince biraz daha etkili birşeye geçmeyi düşünüyorum. Hangi markayı önerirsiniz?
Yağ bazlı temizleyici ???
La roche yıkama jeli
Purest aha bha tonik
Purest niacinamide serum
Purest toz peel
Nemlendirici???
Diadermine göz altı kremi
Göz altı serum ???
Cica krem ???
La roche güneş kremi
Arbutün ve peptit serum ???
Urban keratin kafein tonik
Argan yağı???
Şampuan???
Saç kremi???
Saç bakım maskesi???
Fön sütü???
Ayak maskesi???
At kılı fırçası ???
Topuk kremi???
Deodoran???
Kaş kirpik bakım yağı/serumu ???
Hemde ne sıkılmak listeme bak patlamaya hazır bomba gibi
Teşekkür ederm evet o markanın ününü ben de duydum. Bilmediğim başka güzel etkili markalar var mı diye merak etmiştimIm from ginseng kullanıyorum ben çok memnunum sanırım ginseng serumların atası ve en etkilisi şu an o. Diğer markaları kullanmadım ama kullananlar hiçbirinin im from kadar etkili olmadığını söylüyordu
1. Purest niacinamide serum BEN KULLANDIM, HIC BIR ETKI GOREMEDIM BELKI COOK UZUN KULLANIRSAK ANCA BENCE AYRI NIACINAMIDE KULLANMAYA GEREK YOK HER SEYIN ICINDE KOYMUSLAR AYRI ALMAM
2. Purest toz peel (KIRMIZI DEGIL DE YESIL ONERIYORLAR)
3. Cica krem ??? (BUNUN KULLANIM AMACLARI ICIN LISTE YAPMISLAR BAYAA BAYAA SORUNLU CILTLER ICIN SIZIN CILDINIZ SORUNLU MU BU KADAR)
4. La roche güneş kremi (KULLANIYORUM ASIRI ASIRI MEMNUNUM BASKA BIR SEYE BIR OMUR BAKMAM HERALDE (TABII FIYATI DAHA DA UCARSA NE YAPARIM BILEMEDIM)
5. Arbutün ve peptit serum ??? (ARBUTIN KESINLIKLE DERMOSKIN – PEPTIT SERUM DA HYALURONIK ASITLE BIRLIKTE CREAM CO)
SAC ILE ALAKALI
1- THREE BOSSES KERATIN EFSANE
2- ASHLEY JOY COK BASARILI
bildiklerimi yazmak ıstedim :=)
Bu bilgiler çok lazımdı teşekkür ederim
Cica yüzümdeki benleri aldırdım onun için
Şuan en büyük problemim gözenek onun için niacinamide serum eklemek istiyorum