- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
- Konu Sahibi poncikellazey
Kullanma tavsiye etmemKizlar "procsin" serum kullanan var mı aranızda? Trendyolda 3'lü serum seti şuan indirime girmiş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanma tavsiye etmemKizlar "procsin" serum kullanan var mı aranızda? Trendyolda 3'lü serum seti şuan indirime girmiş..
Tavsiye edebileceğin bir marka var mı peki..simdi yorumlara bakıyorum ama güvenemiyorum ilk kez kullanacağım için tereddutediyorum.Kullanma tavsiye etmem
Cilt tipin ve ne için istediğin vs yazarsan yardımcı olurumTavsiye edebileceğin bir marka var mı peki..simdi yorumlara bakıyorum ama güvenemiyorum ilk kez kullanacağım için tereddutediyorum.
Siyah nokta akne ve yağlı bir cildim var..la roche posay duydum ama emin olamadım..Cilt tipin ve ne için istediğin vs yazarsan yardımcı olurum
Benim cildimde oyle, sana kullandigim urunleri cekip atayim bir arastir istersenSiyah nokta akne ve yağlı bir cildim var..la roche posay duydum ama emin olamadım..
Benim cildimde oyle, sana kullandigim urunleri cekip atayim bir arastir istersen
Kusura bakma cevap yazmadım arada kaynadı. La Roche çok iyi bir marka ama her cilt ile anlaşamıyor. Rutinin yüz temizleme köpüğü veya jeli, yağ bazlı yüz yıkama jeli, tonik, nemlendirici, güneş kremi.bunşar günlük rutinin olmalı.Siyah nokta akne ve yağlı bir cildim var..la roche posay duydum ama emin olamadım..
Teşekkür ederiim..La roshe posay'ın effaclar duo setini Aldım..inşallah bir sıkıntı olmazBenim cildimde oyle, sana kullandigim urunleri cekip atayim bir arastir istersen
Teşekkür ederim..La roche posayin effaclar duo setini ve baska markadan c vitamini,hyaluronic asit ve kolajen serumu ve güneş kremi Aldım...Umarım bir sıkıntı yaşamamKusura bakma cevap yazmadım arada kaynadı. La Roche çok iyi bir marka ama her cilt ile anlaşamıyor. Rutinin yüz temizleme köpüğü veya jeli, yağ bazlı yüz yıkama jeli, tonik, nemlendirici, güneş kremi.bunşar günlük rutinin olmalı.
probleme yönelik ise lekeler için arbutin, c vitamini , siyah nokta için niaceminide, glikolik asit, aha bha asit, kil maskesi
Akne için cica kremleri
bunlardan cildine uygun olanlardan rutine ekleyebilirsin. Cilt bakımı sabır ister. Üç günde karşılığını alamazsın