Cilt Bakımı Ürünleri cilt bakım önerileri --- ayşenur yazıcıdan

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Kaça aldın canım çok merak ettim bende alıcam,
Buarada ayşenur yazıcının sitesi süper aralıksız okuyorum çok başarılı,zemuszemus

Evet arkadaşlar kullanmaya başlayalı neredeyse 3 hafta oldu.Mucizevi denmese de gözle görülür değişimler oldu.
Gözeneklerim küçüldü
İlk iki-üç kullanımda ciddi sivilce döktüm ama normalmiş.Önce tabiri caizse kusturuyormuş (ki öyle oldu)sonra toparlamaya başladı.
Ciltteki renk bozukluklarına da iyi geldi daha aydınlık bir cildim var artık.
En önemlisi de o muhteşem yumuşaklık ve pürüzsüzlüğü.Maskeyi 20 dk.beklettikten sonra yüzünüzden alıp kuru,neme ihtiyaç duyan yerleriniz varsa (benim bacaklarım çok kurudur) oralara da sürüp yatıyorsunuz.5-6 saat yıkanmıyor.
Tabii ki sadece pco'ya değil de kullandığım dermalogica ürünlerine de çok şey borçluyum.

sağol tatlım bende almayı düşünüyorumda
sen nerden almıştın

Rica ederim canım ne demek :) Bana bir arkadaşım getiriyor.Eczacı tanıdıkları var.Ama Ankara'da Kızılay ve Bahçeli mavi ışık var oralarda satılıyor.Fiyat aynı sanırım kutusu 150 Lira.

evet nasıl alıcaz ben pco ya mesaj attım ama cevap vermedi ,ulaşabileceğiniz yerler diyor ,bir lazer merkezinin adresini veriyor sanırım oraya sormalıyım,keşke internetten satışı olsaydı

Ben pco mask kullanıyorum eğer ertesi gün davet vb. birşeye katılacaksanız çok güzel bir kurtarıcı.koyun kokmuyor kokusu gayet güzel.

gecenlerde eczanede bakım yaptılar koyun plesanta mask la, cok hoşuma gıttı bugun aldım kullanmaya başlıyorum inşallah fayda eder

Evet arkadaşlar kullanmaya başlayalı neredeyse 3 hafta oldu.Mucizevi denmese de gözle görülür değişimler oldu.
Gözeneklerim küçüldü
İlk iki-üç kullanımda ciddi sivilce döktüm ama normalmiş.Önce tabiri caizse kusturuyormuş (ki öyle oldu)sonra toparlamaya başladı.
Ciltteki renk bozukluklarına da iyi geldi daha aydınlık bir cildim var artık.
En önemlisi de o muhteşem yumuşaklık ve pürüzsüzlüğü.Maskeyi 20 dk.beklettikten sonra yüzünüzden alıp kuru,neme ihtiyaç duyan yerleriniz varsa (benim bacaklarım çok kurudur) oralara da sürüp yatıyorsunuz.5-6 saat yıkanmıyor.
Tabii ki sadece pco'ya değil de kullandığım dermalogica ürünlerine de çok şey borçluyum.
elif gözenklerim küçüldü yazmışşsın bende gözenklerimi kafama takıyorum gerçi msjı yazalı çok olmuş ama 1 kutuyu bitirdikten sonra sonuçlar ne oldu gözenklerin çok genişmiydi merak ettim umarım görürsün ve cevap yazarsın

elif gözenklerim küçüldü yazmışşsın bende gözenklerimi kafama takıyorum gerçi msjı yazalı çok olmuş ama 1 kutuyu bitirdikten sonra sonuçlar ne oldu gözenklerin çok genişmiydi merak ettim umarım görürsün ve cevap yazarsın

tatlım bnmde gözenek genişliği şikayetim var henüz 6 tane fln kullandım mucizevi diyemiycm ama güzel maske gözeneklerimde cok bi değişklik olmadı ki zaten ben cildimi toparlamak için bşladım

kızlar kullananlar varmı çok olumlumluymuş sonuçlar. kullanan arkadaşlar tekrar yorumlarınızı bekliyoruz ne kadar süre kullanmak gerekli

Back
X