Cilt Bakımı Ürünleri cilt bakım önerileri --- ayşenur yazıcıdan

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

almagester06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.606
16
358
Ankara
Arkadaşlar umarım fikir sahibi olmanızda işe yarar

PCO sheep placenta Mask

Koyun plasentası maskesi

image002ln7.jpg

Mucize maskem! Ankara’da tanıştım ve şimdi bildiğim kadarıyla İstanbul’da da satış noktaları var. Özellikle enstitülerde, çok özel toparlama gerektiren durumlar için cilt bakımında kullanılıyor. Ama siz de bir kutu alıp evde kullanabilirsiniz. İçinde 12 tane steril ambalajında gazlı beze emdirilmiş plasenta var. Sadece hücre yenilenmesi yahut moda adıyla “anti aging” için değil, mimik hareketlerinden oluşan kırışıklıkları düzeltmek için süper bir ürün! Gidip yüzünüze gözünüze iğne yaptırmaktan, herkese benzeyen bir “şiş surat” sahibi olmaktan bin kat daha iyi bir sistem. Cilde gerekli tüm aktif maddeyi verip, işi vücudunuzun onarmasına bırakın!

Tendeki toksik maddeleri atıyorsunuz (Detoks gibi yani) tendeki lekelerin rengi inanamayacağınız bir mucizevî hızla açılıyor… Cilt daha dolgunlaşıyor ve dirileşiyor. Eh, içerikteki mineral ve vitamin de cildi destekliyorsa, bu maskeyle gerçekten kendinizi muhteşem bir değişim içinde bulacaksınız

Özellikle enstitülerde ve doktorlar tarafından yenik ciltleri tedavi için de kullanılıyor bu maske. Lazer sonrası cildin sakinleşmesi için, cilt soyulma işlemlerinden sonra yenilenmeyi düzeltmek ve hızlandırmak için sıkça başvurulan bir maske. Kojik asidin kozmetikte çok ender kullanılan ürünlerinden biri bu…XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Aşağıdaki bilgileri de enstitü tanıtımından sizin için buraya kopyaladım.

İÇERİK:

Hyalüronik asit: Derinin temel elemanlarından biridir. Deri içinde bol miktarda bulunur. Suyu çeker ve cildin nemli kalmasına yardımcı olur. Medikal estetik alanında yüz ve boyun çizgilerinin (daha çok yüzeysel olanların) doldurulmasında kullanılmaktadır. Cilt tarafından emilen ve kolay kabul edilen bu madde sayesinde cilt maksimum nemlenir ve dış etkenlerden korunur..
Kolajen: Vücudumuzdaki tüm proteinlerin ¼’ü kolajendir. Cildin ve iç organların esnekliğini sağlayan ana yapısal proteindir. Kemikler ve dişler de kolajen’ e eklenen mineral kristalleri ile oluşmuştur. Kolajen vücudumuzun yapısını oluşturur. Yumuşak dokuları destekleyerek cildin sıkılaşmasını sağlar.
Kojik Asit: Kojik asit doğal ve tesirli leke açıcıdır. (pirinçten elde edilir) Fazla renk üretimini geciktirip renk üreten sistemi parçalayarak leke oluşumunu azaltır. Var olan lekelerinde kaybolmasına yardımcı olur.
Koyun plasentası: Yoğun vitamin, protein, yağ ve su içerir. Cildin kısa zamanda beslenmesi, nemlenmesi ve yenilenmesini sağlar.
Vitamin E: E vitamini, yağda eriyen bir antioksidan olup, hücre zarının bütünlüğünün korunmasında rol oynar. Yaşlanma sürecini geciktirir ve hücre yenilenmesine yardımcı olur.
Vitamin C: C vitamini, sabit, düşük ph’lı, yüksek yoğunluklu, L-askorbik asit formüllü, yaşlanmaya karşı korunmada anahtar vitamindir. C vitamini kuvvetli, suda eriyen antioksidan olup, kolajen ve elastin yapımında hayati bir yardımcı faktör olup, cilt rengini yenileyen geliştiren (pigment problemlerini önleyici) bir özelliğe sahiptir. Zararlı ışıkların cildimize karşı zararını önleyicidir.
AloeVera: Dış etkenler ile oluşan cilt hasarının tedavi edilmesi sağlar. Yıpranmayı azaltır. Ayrıca cildi gerginleştirir. Ve elastikiyet kazandırır
ALINTIDIR

Son düzenleyen: Moderatör:
Masque Hydo Tenseur

image003sg5.gif

Acil durum maskem! Bu jöleyi cilde sürüp 10 dakika bekleyin… Yorgunluğu silmeye birebir! Yeniliyor, cilt anında sıkılaşıyor ve yorgunluk belirtileri yatışıyor E ve C vitamini cilt direncini güçlendirdiği için, sık makyaj yapanların sürekli kullanımıyla ten tazeleniyor ve enerji kazanıyor. Bilhassa sarkmalar başlamak üzereyse… Göze kaçırmayın. Ilık suyla durulayıp gece ise gece kremini, bir davete gidecekseniz nemlendiricinizi sürün. Ve makyaja başlayın. Skincode’da beni yönlendiren içeriğinde hayvansal içerik olmaması, koruyucu katkı maddeleri olmaması, renk ve parfüm olmaması. Üstelik ekmek mayası ile cildi desteklemek fikri bana çok sağlıklı geldi. Kullandım ve baş maskelerimden biri oldu.

Onarım Kapsülleri

İlk kullandığınızda siz de şoka uğrayacaksınız! Sanki bir kelebeğin kanadını alıp teninize koyuyormuşsunuz gibi yumuşacık ve inanılmaz pürüzsüz bir dokunuş yaratıyor İçeriği ciddi bir antioksidan ve Anti-Aging (yaşlanmaya karşı) etkiye sahip!

Hücre yaşlanmasına karşı destekleyici bir krem arayanlar için bence süper. %100 bitkisel. Kremlere sıkça alerjisi olanların güvenle yaklaşabilecekleri bir ürün. Asya sarmaşığı biliyorsunuz hem yara onarıcı etkisiyle çok tanınan bir bitki, hem de yağlı ciltlerin sağ salgısını dengeleme sorununu çözer. Tek başına veya nemlendirici ile birlikte ya da makyaj öncesi uygulayabilirsiniz

ALINTIDIR

Son düzenleme:
Onarım Kapsülleri

image004sq2.gif

İlk kullandığınızda siz de şoka uğrayacaksınız! Sanki bir kelebeğin kanadını alıp teninize koyuyormuşsunuz gibi yumuşacık ve inanılmaz pürüzsüz bir dokunuş yaratıyor İçeriği ciddi bir antioksidan ve Anti-Aging (yaşlanmaya karşı) etkiye sahip!

Hücre yaşlanmasına karşı destekleyici bir krem arayanlar için bence süper. %100 bitkisel. Kremlere sıkça alerjisi olanların güvenle yaklaşabilecekleri bir ürün. Asya sarmaşığı biliyorsunuz hem yara onarıcı etkisiyle çok tanınan bir bitki, hem de yağlı ciltlerin sağ salgısını dengeleme sorununu çözer. Tek başına veya nemlendirici ile birlikte ya da makyaj öncesi uygulayabilirsiniz

ALINTIDIR

The Body Shop Sıkılaştırıcı maske

image005tb5.jpg

KÜPEÇİÇEĞİ SIKILAŞTIRICI MASKE Kışın daha sık kuruma eğilimi gösterdiği iç,in soya ve bademyağı içeren bu maskeyi haftada bir kullanıyorum.Makyajı çıkarır çıkarmaz uygulayıp 10 dakika bekleyip ılık suyla duruluyorum.Cildin makyajın kalıntılarından da iyice arınmasını sağladığı gibi,uzun vadede sıkılaşmaya da yardımcı oluyor.Kokusu ve kıvamı da gayet hoş.Tek derdim keşke kavanozda değil de tüpte olsaydı!!

ALINTIDIR

bunları sen kullanıyormusun canım? kullandığın varmı daha doğrusu
Koyun plasentası maskesi ne kadarmış? adıda ilginçmiş =)

Son düzenleme:
Hassas ölü hücre temizleyicisi
image006hr8.jpg

Haftada bir kez, yüzeyde oluşan ölü hücre tabakasını nazikçe atmak için kullandığım bir ölü hücre arındırıcısı. İçeriğinde çakı taşı gibi canınızı acıtacak kadar iri granüller olmadığı için, hele hele hassas bir cildiniz varsa kullanabileceğiniz en yumuşak peeling bu!

Avon Solutions Vitamin Katkılı Canlandırıcı Maske

image007dj5.jpg

Haftanın her gününe bir maske seçimini yaparken, nemlendirme, besleme, arındırma, yumuşatma ve sakinleştirme etkileri bekleyerek seçim yaptım. Bu maskedeki A,E,C vitaminleri cildin yapısını güçlendireceğinden sadece nemlendirme değil cildin kapasitesini de artıran etkide sayılabilir. Zamanla cilt dokunuzun gözle görülür şekilde düzeldiğini zaten göreceksiniz… Mesele şu: “Süreyim anında her şey süper olsun” diye bir şey yok! İstikrarla ve sabırla özen göstermeye devam edin. Cilt size ödülünü verecektir.

ALINTIDIR

Son düzenleme:
bunları sen kullanıyormusun canım? kullandığın varmı daha doğrusu
Koyun plasentası maskesi ne kadarmış? adıda ilginçmiş =)[/QUOcanım ben koyun plesantası aldım ama gel göreki ben biraz takıntılıyım napsam iyi arkadaşıma verdim. ya aldım psikolojik olarak mı nedir burnuma koyun kokmaya başladı ve istifar ettim:1shok::1shok: çok komik ama öyle yaptım . ama arkadaım çokgüzel diyor. ayrıca öle bildiğin maske dedi koyun moyun yok dedi:roflol: valla canım snaırım 15 e falan almıştım. güzellik merkezilerinde satılıyor 12 tane falan var 150 milyon falan ama şu var tek tek alabiliyosun . ünlüller falan kullanıyora.s.:1hug:

El maskesi Mavala

image009se9.jpg

Bir kadının yorgunluğu ellerinden ve boynundan okunur. Nedense eller üvey evlat muamelesi görür ve yüzünüze gösterdiğiniz ihtimamı onlara göstermezsiniz. Ta ki bir gün “aman Allah’ım bu ne kadar kuru ve buruşuk bir deriymiş” diyene kadar. Eh, beklemeden korumaya geçin. Eğer kuruduysa, çizgiler belirginleşmişse ellerin ölü derisini yumuşakça atıp, yumuşatmak ve nem yüklemek gerekir. Bu el maskesini ayda bir kullanıyorum. Ürünü ellerime iyice ovuşturarak sürüyorum. Ambalajın içindeki plastik eldiveni giyip (aslında 10–15 dakika bekleyip durulamak gerek ama) 1 saate yakın kitap okurken, tv seyrederken bekliyorum. Ardından mutlaka besleyici el kremi sürmek gerek. Elinizin derisi sanki bir saten kumaşla değişiveriyor! Fiyatı abartılı gelmesin. Bir tüpü yaklaşık 50 kez kullanabilirsiniz. Maskenin ardından hemen tırnak cilası sürmek zorundaysanız tırnakları alkollü bir pamukla silip oje uygulayın.

Çikolata kokulu el kremi Skin desserts

image010pe4.jpg

El maskesini duruladıktan sonra kendinize bir ödül olarak “kalorisi olmayan” bir çikolata ödülü vermek isterseniz bu el kremi muhteşem! Yıpranmış el derisini onaran kakao yağı, ve badem yağı elleri yumuşacık yapıyor ve çikolata kokusu size “iyi bir iş yaptım aferin bana” duygusu veriyorJ

ALINTIDIR

Kayısı Çekideği Yağı

image013nb6.jpg

Haftada bir gece de, cildi temizledikten sonra, ıslak bir pamuk ile kayısı çekirdeği yağını cilde sürüp yatıyorum. Gece kremi yerine… Onarıcı ve yumuşatıcı etkisini zamanla fark ediyorsunuz. Üstelik yaş ile azalan “yağ-su” sorununu da mükemmel dengeleyen bir sistem bu. Arada deneyin.(Gözenekleri açık bir ten yapınız varsa tavsiye etmiyorum.)

ALINTIDIR

Capture (serum)

Christian Dior
ARKADAŞLAR DİORUN SİTESİNDE TOTAL CAPTURE OLARAK GEÇİYOR

image014uv6.jpg

1987 Yılında Christian Dior Türkiye teknik müdürüyken tanıştığım ve ara ara kullandığım bu serumun, şimdiki ambalaj ve şişesi yoktu ama yine de kozmetik sektöründe bir ilki yapmışlardı ve hücrenin 1/300’ü küçüklüğünde bir lipozom geliştirmişlerdi. Hücrede ne eksilmiş ise, bu minik küre (lipozom) içeriğine onu yüklenip, hücrenin kalbine götürüyordu. Bir ay sonra sonucu gördüğünüzde gerçekten şaşırıyordunuz! Şimdilerde sadece sonbaharda ve ilkbaharda cildimde salgı ve savunma sistemi değişmeye başladığında kullandığım bu serumla, hücre yenileme kapasitemi 27 yaş civarında tuttuğumu biliyorum. Sabah ve akşam temizlenmiş cilde 3 damlayı yayıyor, üzerine normal kreminizi sürüyorsunuz. Duty free’den alırsanız fiyatı 80 Avro. İç piyasada (bu tip kozmetiklerden özel lüks tüketim vergisi alındığı için) biraz pahalıca oluyor ama yine de değer!

ALINTIDIR

Olay köpüren yüz temizleme mendilleri (Seyahat için ideal)

image011um5.jpg

Büyük bir alış veriş merkezinde rafların arasında gezinirken, kozmetik reyonunda bir satış uzmanı bana ısrarla satmıştı bu ürünü! Kızcağız mutlu olsun diye nemli makyaj çıkartan mendilleri rafa geri koydum ve Olay’ı aldım ve şimdi de dua ediyorum beni bu mendillerle tanıştırdı diye…

Kutuda, üzerinde 5,000 arındırıcı pütür olan kuru, minik, katlanmış kâğıt mendiller var. Musluk altında birini alıp az suyla köpürtüyorsunuz ve göz makyajınız dâhil tüm yüzü bu tek mendilin köpürmesiyle pırıl pırıl temizliyorsunuz.(Anneannemin, sabunlu el bezi ile yemek sonrası ağzımı burnumu silmesini hatırladımJ Beta Hydroxy formülü ile cilt yüzeyindeki tüm kiri arındırıyor ama içeriğinde sabun da yok! Fındık yağı da içeriyor. Yumuşacık ve kimyasal işlem yapmadan cildi temizlemenin en güzel yolu bu! Üstelik çantanızda dökülmeden, akmadan seyahatte taşıyabileceğiniz çok pratik bir temizleyici.

ALINTIDIR

Olay köpüren yüz temizleme mendilleri (Seyahat için ideal)

image011um5.jpg

Büyük bir alış veriş merkezinde rafların arasında gezinirken, kozmetik reyonunda bir satış uzmanı bana ısrarla satmıştı bu ürünü! Kızcağız mutlu olsun diye nemli makyaj çıkartan mendilleri rafa geri koydum ve Olay’ı aldım ve şimdi de dua ediyorum beni bu mendillerle tanıştırdı diye…

Kutuda, üzerinde 5,000 arındırıcı pütür olan kuru, minik, katlanmış kâğıt mendiller var. Musluk altında birini alıp az suyla köpürtüyorsunuz ve göz makyajınız dâhil tüm yüzü bu tek mendilin köpürmesiyle pırıl pırıl temizliyorsunuz.(Anneannemin, sabunlu el bezi ile yemek sonrası ağzımı burnumu silmesini hatırladımJ Beta Hydroxy formülü ile cilt yüzeyindeki tüm kiri arındırıyor ama içeriğinde sabun da yok! Fındık yağı da içeriyor. Yumuşacık ve kimyasal işlem yapmadan cildi temizlemenin en güzel yolu bu! Üstelik çantanızda dökülmeden, akmadan seyahatte taşıyabileceğiniz çok pratik bir temizleyici.

ALINTIDIR

fiyatı ne kadar bu mendilin acaba?CADIARZU

Arkadaşlar forum kurallarını devam ettirmek amacıyla foruma yazılan mesajlar açılan konular tarafımızdan incelenmektedir.Sizler eğer forum kurallarına aykırı olduğunu düşündüğünüz bir durumla karşılaşırsanız kötü içerikten o bölümün sorumlusuna bildirebilirsiniz.Konular içinde bu şekilde tartışmalara girdiğinizde uzaklaştırma alabilirsiniz.

Arkadaşlar forum kurallarını devam ettirmek amacıyla foruma yazılan mesajlar açılan konular tarafımızdan incelenmektedir.Sizler eğer forum kurallarına aykırı olduğunu düşündüğünüz bir durumla karşılaşırsanız kötü içerikten o bölümün sorumlusuna bildirebilirsiniz.Konular içinde bu şekilde tartışmalara girdiğinizde uzaklaştırma alabilirsiniz.

tşkler bundan sonra öyle yaparız:asigim: bide şu var siz bşeyler paylşmak için emek verip bişeyler bulup paylaşıyosunuz sonra bi kişi çıkıp hangi mantıkla yazdığını bilemiyorum ama size reklam kokuyor diyor. resmen sizi itham ediyor. böyle bir yoruma cvp vermeden durulmuyor ve açıkcası böyle bir yorumu nereye nasıl bildireceğimi bilemiyorum. burdan cvp verince ster istemez tartışma oluyor

Son düzenleme:
tşkler bundan sonra öyle yaparız:asigim: bide şu var siz bşeyler paylşmak için emek verip bişeyler bulup paylaşıyosunuz sonra bi kişi çıkıp hangi mantıkla yazdığını bilemiyorum ama size reklam kokuyor diyor. resmen sizi itham ediyor. böyle bir yoruma cvp vermeden durulmuyor ve açıkcası böyle bir yorumu nereye nasıl bildireceğimi bilemiyorum. burdan cvp verince ster istemez tartışma oluyor

Canım o arkadaş da yanlış yaptığını anlamış,
olabilir böyle şeyler anlayışlı hoşgörülü olalım
üzülmeyin konuya devam Şeniz

Son düzenleme:
Back
X