Ay onuda düşündüm kendim en cok kaşınan yerleri keseledim güzelce ama fayda etmedi dedim ölü derilermi kaşındırıyor ıhhGit bi hamama, güzel bi kese oh mis bi kremlen sonra. Baktın devam ediyor dahiliyeye mutlaka
Tamam canımLütfen geri bildirim yap...belki bana da çare olur :)
Doktora gittin mi sonuç ne oldu?Tamam canım
Bende şimdi yazıcaktımDoktora gittin mi sonuç ne oldu?
Sana üniversite hastanesine git dedim di mi?Bende şimdi yazıcaktımgittim alerji bölümüne ama alerji bölümü eylüle kadar kapalıymış dr tatildeymiş koca hastanede birtane dr var demek
Neyse bende dermatoloğa girdim anlattım göbeğime bacağım baktı kurumuş cildin dedi ki ben öyle olduğunu düşünmüyorum.
Dedim test yapmicakmısınız gerek yok dedi bi ilaç ve losyon verdi bakalım
nameaver Laale apranxx
Dahiliye bölümüne gidin isterseniz.Bende şimdi yazıcaktımgittim alerji bölümüne ama alerji bölümü eylüle kadar kapalıymış dr tatildeymiş koca hastanede birtane dr var demek
Neyse bende dermatoloğa girdim anlattım göbeğime bacağım baktı kurumuş cildin dedi ki ben öyle olduğunu düşünmüyorum.
nameaver Laale apranxx
Anladım canım 15 gün kullan dedi en azindan 1 hafta kullanayım, belkide kuruluktan hiç oyle olduğunu düşünmesemde bütün hepside artis zaten neden ilaçlari kullanmadan geldin diyebilirler9 eylülde kafana göre karaciğer bölümüne gidemiyorsun.
Takipli hastalarız biz.
Doktorların tanı koyduğu,sürekli kontrol altında olan.
Bakıcam işte en azından 1 haftaya belli olur kuruluktan mı diyeDahiliye bölümüne gidin isterseniz.
O zaman şimdi sen beni bekle :)Bende şimdi yazıcaktımgittim alerji bölümüne ama alerji bölümü eylüle kadar kapalıymış dr tatildeymiş koca hastanede birtane dr var demek
nameaver Laale apranxx
Güzelim zaten verdikleri krem işe yarar az çok.Anladım canım 15 gün kullan dedi en azindan 1 hafta kullanayım, belkide kuruluktan hiç oyle olduğunu düşünmesemde bütün hepside artis zaten neden ilaçlari kullanmadan geldin diyebilirler
Bakıcam işte en azından 1 haftaya belli olur kuruluktan mı diye
VayyO zaman şimdi sen beni bekle :)
Randevum yarın alerjide...
Normalde bu değerlere dahiliyede bakılıyormu ben yakın zamanda kan testlerimi yaptırmıstım olsaydı çıkarmıydı başka bir testmiGüzelim zaten verdikleri krem işe yarar az çok.
Büyük ihtimalle kortizonludur zaten o merhem. Kaşıntı keser de diğer değerlere bakılmalı.
araştırmanız gerekenlerKızlar bayağı bir zamandır kıştan beri diyeyim vücudum kaşınıyor. Önceden daha çok ayak bileklerim ayaklarım bacaklarım kaşınıyordu, şimdi ise özellikle duş aldiktan sonra ( her gün duş alırım) çıldırır vaziyette kaşınıyorum en son bu kaşıntıya kafamda eklendi
Bu kaşıntı batma gibi kaşımadan durmam mümkün değilbazen kaşıdığım yerde hiç birsey olmuyor bazen minik kızarıklık oluyor
Şimdi bana bi yardımcı olun ben hangi dr a gideyim alerji testimi yoksa kan tertimi ne yaptırıcam bezdim artık
Başlığıda yanlıs yazmışım ya
İlaç değil de uludağ tıpta bir prof bayan baktı baktı vücuduma,canım çok kuru cildin dedi...Vayyhadi inş. Sana çözüm olur canım sanada krem ilaç verdilermi kuruluktan deyip
Söylemelisin mutlaka karaciğer enzimlerime bakılsın diye.Normalde bu değerlere dahiliyede bakılıyormu ben yakın zamanda kan testlerimi yaptırmıstım olsaydı çıkarmıydı başka bir testmi
Işte bende test yapsınlar diye gittim ama bakti kuru cildin dedi yıkandıktan sonra kafamın deli gibi kaşınması kuruluktanmı olur bilemiyorum şampuanlıda yikansam sampuansızda farketmiyor.araştırmanız gerekenler
1)cildiye ve alerji testleri sonradan sonraya çıkan deterjan alerjisi mi?yoksa cildin tipi mi değişti.
2)karaciger enzimleri böyle baya incik cıncık incelemelerden.çoğu insanda standart testler normal çıkıyor önemli olan pek bakılmayan değerlerde sorun var mı?alerjinin kökleri karacigerden geliyor.
3)lösemi tetkiki.
4)stresden de olabilir ailede alerjik hasas bünyeli yada psikolojik olarak hasas ve üzüntüsü vücuduna hastalık yapan bir aile bireyi var mı?
Yok yahi neden kızayım bende kurtulmak istiyorum deli gibiyim ayaklarımı kaşıyorum kolum kaşınıyor kolumu kaşıyorum boynum kaşınıyor totom göbeeem oram buram derken yorgun düşüyorumSöylemelisin mutlaka karaciğer enzimlerime bakılsın diye.
Karnın açsa aile hekimine gidip bir kan ver.
Çok üzerine gidiyorum kızma bana ama ben çok çektim diye inan ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?