Çılrırıcam (kaşıntı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Git bi hamama, güzel bi kese oh mis bi kremlen sonra. Baktın devam ediyor dahiliyeye mutlaka
Ay onuda düşündüm kendim en cok kaşınan yerleri keseledim güzelce ama fayda etmedi dedim ölü derilermi kaşındırıyor ıhh

Şimdi duş aldım ılık suyla kafam pek kaşınmadı soğuk su mu sorun çıkarıyor dicem kışında kaşınıyordum neyse bikaç saate hastaneye gidiyorum zaten bakalım ne çıkacak

Lütfen geri bildirim yap...belki bana da çare olur :)

kışın aynı kaşıntı ben de oldu. sonra bir arkadaşım var çok yakın ona dedim ki 2 gündür berbat haldeyim. o da aaa ben de öyleyim dedi. neyse ben dedim kesin uyuz olduk. eşimi eczaneye yolladım uyuz ilacı alsın diye kulandım yok geçmiyor. sonra cildiyeye gittim uyuz oldum ben diye kadım afedersin iç çamaşırı hariç herşeyi çıkar dedi. en ince ayrıntıya kadar inceleyip bir krem karışımı verdi. dedi ki uyuz falan değilsin cildin çok kurumuş ondan dedi. ee benim arkadaşım da aynı ama dedim.
iyi de günde en az 15 kişi geliyor aynı şikayetten dedi neyse o kremi kullandım rahata erdim. arkadaşıma da verdim o da rahatladı. siz bir cildiyeye gidin. berbat bişey o kaşıntı.

Doktora gittin mi sonuç ne oldu?
Bende şimdi yazıcaktım gittim alerji bölümüne ama alerji bölümü eylüle kadar kapalıymış dr tatildeymiş koca hastanede birtane dr var demek
Neyse bende dermatoloğa girdim anlattım göbeğime bacağım baktı kurumuş cildin dedi ki ben öyle olduğunu düşünmüyorum.
Dedim test yapmicakmısınız gerek yok dedi bi ilaç ve losyon verdi bakalım
nameaver Laale apranxx

Sana üniversite hastanesine git dedim di mi?
9 Eylülden al randevu,endokrinolojiden.
Bir git görün,karaciğerimden şüpheleniyorum de.
Onlar zaten hemen kan testi isterler.
Karaciğer değerlerinde bir gariplik varsa zaten sevk ediyor onlar karaciğere.

9 eylülde kafana göre karaciğer bölümüne gidemiyorsun.
Takipli hastalarız biz.
Doktorların tanı koyduğu,sürekli kontrol altında olan.

Dahiliye bölümüne gidin isterseniz.

9 eylülde kafana göre karaciğer bölümüne gidemiyorsun.
Takipli hastalarız biz.
Doktorların tanı koyduğu,sürekli kontrol altında olan.
Anladım canım 15 gün kullan dedi en azindan 1 hafta kullanayım, belkide kuruluktan hiç oyle olduğunu düşünmesemde bütün hepside artis zaten neden ilaçlari kullanmadan geldin diyebilirler
Dahiliye bölümüne gidin isterseniz.
Bakıcam işte en azından 1 haftaya belli olur kuruluktan mı diye

O zaman şimdi sen beni bekle :)
Randevum yarın alerjide...

Güzelim zaten verdikleri krem işe yarar az çok.
Büyük ihtimalle kortizonludur zaten o merhem. Kaşıntı keser de diğer değerlere bakılmalı.

Güzelim zaten verdikleri krem işe yarar az çok.
Büyük ihtimalle kortizonludur zaten o merhem. Kaşıntı keser de diğer değerlere bakılmalı.
Normalde bu değerlere dahiliyede bakılıyormu ben yakın zamanda kan testlerimi yaptırmıstım olsaydı çıkarmıydı başka bir testmi

araştırmanız gerekenler
1)cildiye ve alerji testleri sonradan sonraya çıkan deterjan alerjisi mi?yoksa cildin tipi mi değişti.
2)karaciger enzimleri böyle baya incik cıncık incelemelerden.çoğu insanda standart testler normal çıkıyor önemli olan pek bakılmayan değerlerde sorun var mı?alerjinin kökleri karacigerden geliyor.
3)lösemi tetkiki.
4)stresden de olabilir ailede alerjik hasas bünyeli yada psikolojik olarak hasas ve üzüntüsü vücuduna hastalık yapan bir aile bireyi var mı?

Vayy hadi inş. Sana çözüm olur canım sanada krem ilaç verdilermi kuruluktan deyip
İlaç değil de uludağ tıpta bir prof bayan baktı baktı vücuduma,canım çok kuru cildin dedi...
E vitamini kapsülü verdi...bi de eczaneden vishy nemlendirici krem verdi...iyi geldi ama anlık çözüm....özüm kaşınıyor,ruhum herşeyim

Normalde bu değerlere dahiliyede bakılıyormu ben yakın zamanda kan testlerimi yaptırmıstım olsaydı çıkarmıydı başka bir testmi
Söylemelisin mutlaka karaciğer enzimlerime bakılsın diye.
Karnın açsa aile hekimine gidip bir kan ver.
Çok üzerine gidiyorum kızma bana ama ben çok çektim diye inan ki.

Işte bende test yapsınlar diye gittim ama bakti kuru cildin dedi yıkandıktan sonra kafamın deli gibi kaşınması kuruluktanmı olur bilemiyorum şampuanlıda yikansam sampuansızda farketmiyor.
Mesela saçımı havluya sarıyorum başlıyor batma gibi kaşıntı bir müddet sonra geçiyor sonra saçımı tarayınca gene kaşıntı başlıyor sanki kan dolaşımım hızlanınca oluyor

Söylemelisin mutlaka karaciğer enzimlerime bakılsın diye.
Karnın açsa aile hekimine gidip bir kan ver.
Çok üzerine gidiyorum kızma bana ama ben çok çektim diye inan ki.
Yok yahi neden kızayım bende kurtulmak istiyorum deli gibiyim ayaklarımı kaşıyorum kolum kaşınıyor kolumu kaşıyorum boynum kaşınıyor totom göbeeem oram buram derken yorgun düşüyorum
Şimdi evdeyim keşke dahiliyeye girip kan verseydim erkenden işim bitti birsey yapmadıklarindan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…